Transport mobila Bucuresti

Transportam mobila, bagaje, canapele, frigidere, saci cu haine, mutam sedii de firme, in Bucuresti dar și în alte orașe, cu personal calificat si bine instruit.

 
Iți oferim servicii de transport mobila in Bucuresti sau alte lucruri personale voluminoase, care nu încap în mașină personala. Dacă sunteți în căutarea unui serviciu de transport mobila de calitate, echipa noastră va sta la dispoziție de Luni pana Duminica, între orele 07 – 22. 00.
Cu noi, transportul de mobila in Bucuresti se va desfășura în condiții de maxima siguranță. Optimizarea costurilor se situează pe primul loc în ceea ce privește transportul de mobila in Bucuresti.
Suntem o firma cu vasta experienta în domeniul serviciilor de transport mobila. Tratam serios și responsabil  fiecare transport de mobila. Eficientizam munca cu ajutorul uneltelor și utilajelor de ultima generație.

Cateva mentiuni

Rămânem fideli clienților vechi, care au transportat mobila cu compania noastră. Aceștia beneficiază de un discount de 20% pentru o noua comanda de transport mobila.

Clientii care au mai transportat mobila in Bucuresti cu firma noastră, și revin după o anumita perioada, vor beneficia de un discount de 20% pentru servicii ce depășesc suma de 500 lei.
 

Promptitudine

 
Fie ca ești persoana fizica sau juridica, firma noastră onorează orice comanda de transport mobila, în max. 24 ore de la preluare.
Coordonarea activității de transport mobila este realizata de către un specialist, conectat non-stop cu echipa din teren.
Clienții interesați de serviciu de transport mobila, au posibilitatea sa se programeze online – prin completarea formularului de contact sau prin apel telefonic.
 
Negocierea prețului pentru serviciu de transport mobila este direct proporțional cu volumul de lucru și complexitatea lucrării.
 
Echipele noastre sunt specializate în transportul mobilei, astfel, manipularea mobilei se va face cu ușurință, fără niciun stres cauzat Beneficiarului.
 
Dacă a venit vremea sa te muti și ești în căutarea unei firme de transport mobila, contactați-ne pentru oferta de preț.
 
Camioanele noastre sunt dotate cu lift hidraulic, astfel, incarcarea mobilei și a electrocasnicelor se va realiza cu foarte multa ușurință.
 

Protejarea mobilei

 
Protejarea mobilei se va face cu materiale speciale, astfel, pe tot parcursul transportului, aceasta sa nu sufere modificări. Protejam, inclusiv, obiectele de mobilier vechi, dacă Beneficiarul lucrării solicita acest lucru.
 
Mobila transportata cu firma noastră, este asigurata prin contract. Clientul poate fi despăgubit, în cazul unor accidente rutiere.
 
Siguranța transportului de mobila este situata în prima poziție a listei noastre de priorități privitoare la clauzele contractuale.
 
Alege echipa de profesionisti și vei avea surpriza plăcută de a-ți transporta mobila fără bătăi de cap.
 

Valori de trafic

La orele de varf, valorile de trafic in Bucuresti se situeaza la  limita dintre realitate si imaginatie;  Recomandarile noastre pentru un transport de mobila coerent , sunt:

– L-V, in intervalul orar 10-15.00 sau 19-22.00

– In weekend, de la 07-22.00

Astfel se va evita pierderea timpului pretios pentru client si pentru fiirma de transport mobila.

Contract

Contractul de prestari servicii agreat si semnat de catre parti, are ca scop garantarea serviciilor de transport mobila. Clauzele contractuale sunt negociabile cu orice Beneficiar. In contract va stipulat in mod obligatoriu,  garantarea serviciilor oferite. 

Negocierea pretului

Negocierea pretului pentru transportul mobilei se va face telefonic sau completand formularul de contact afisat pe site. Firma va tine cont de toate obiectele de mobilier declarate si va negocia pretul in functie de:

  • etaj 
  • spatii de manevra
  • distanta loc parcare fata de scara blocului
  • existenta lift
  • volumul de mobila transportata

De ce transportmobilasibagaje.ro?

Eficienta, seriozitatea, preturile mici, flexibilitatea in negocierea pretului – ne-au propulsat in fruntea clasamentului , astfel, ne situam printre cele mai bune firme de profil, din Bucuresti si nu numai. Experienta echipelor noastre, cat si a coordonatorilor, a fost determinanta in asigurarea continuitatii cerereilor clientilor. Recomandarile si recenziile pozitive, contribuie la garantarea serviciilor de calitate oferite de firma noastra. Suntem constienti ca numai prin seriozitate, preturi mici si servicii de calitate, vom ramane in topul preferintelor clientilor nostri. Scopul nostru este sa acoperim cat mai multe orase din Romania, in urmatorii ani, in ciuda crizei financiare care ameninta intreaga omenire. Acest lucru va fi posibil prin reducerea preturilor si a profitului bazat pe un volum mare de lucru. Cu alte cuvinte: vom munci mai mult pentru a avea profit mai mare, si nu invers, asa cum concurenta din acest domeniu intelege sa faca. Politica fimei noastre sufera modificari numai in bine. Conducatorul unitatii urmareste foarte atent evolutia pietei si adapteaza periodic preturile, solicitarilor clientilor, in functie de volum si de calitatea serviciilor dorite. 

Suntem online în intervalul oral 07 – 22, Luni – Duminica. Așteptăm comenzile voastre de transport mobila. Apelati cu încredere la serviciile noastre de transport mobila.
 
 
 

Firma noastră acorda reduceri la transport mobila in Bucuresti, clientilor interesati de serviciile noastre, după ora 19.00