Experienta – cu o experienta de peste 15 ani in domeniul serviciilor de transport mobila, firma noastra este gata sa faca fata celor mai complexe solicitari venite din partea clientilor interesati de servicii specifice. De-a lungul vremii am mutat mobila din peste 100.000 de locatii, astfel, dobandind experienta necesara abordarii cu usurinta a oricarui transport de mobila.

Portofoliu – am transportat mobila pentru: persoane fizice; firme particulare; institutii publice. Scrisorile de recomandare ale firmelor si institutiilor publice sustin afirmatiile noastre.Zecii de Mii de transporturi de mobila au fost efectuate in Bucuresti si in tara. Am montat/demontat Zeci de Mii de piese de mobilier in ultimii 15 ani.

Mod de lucru – Modul nostru de lucru cu privire la transportul mobilei, este foarte simplu si vizeaza orice client, cu orice tip de solicitare. Initial, clientii interesati de serviciile firmei noastre de transport mobila, ne contacteaza telefonic sau pe e-mail. Totodata, clientii ne furnizeaza informatii despe volumul de mobila propus pentru mutare, cat si punctele de plecare/sosire ( cartiere/orase). Dupa negocierea pretului si stabilirea unei date pentru transportul mobilei, echipa/echipele noastre se prezinta la ora convenita, in vederea onorarii contractului, asa cum a fost agreat de ambele parti.

Desfasurarea lucrarilor – Serviciile de transport mobila se vor desfasura in conditii de siguranta, sub supravegherea sefului de echipa. Vor fi luate toate masurile de siguranta privind asezarea mobilei in autocamion/autocamioane, astfel incat, incarcatura sa ramana intacta. Camionul care transporta mobila va rula cu viteza redusa pentru a evita lovirea mobilei.

Receptionarea lucrarilor – Receptionarea lucrarilor de transport mobila se va face de catre seful de echipa aflat la fata locului si beneficiarul lucrarilor. Procesul-verbal de receptie se poate face in scris sau verbal. Acordul clientului cu privire la transportul de mobila efectuat in conformitate cu standardele specifice, inlatura orice reclamatie ulterioara.

Plata serviciilor – Plata serviciilor de transport mobila se va efectua in 2 moduri: 1. la sofer, in baza bonului fiscal;2.prin transfer bancar, in baza facturii fiscale. Cat priveste posibilitatea achitarii cu ajutorul cardului bancar, acest serviciu nu este disponibil la firma noastra de transport mobila.

Recenzii – Clientii care au beneficiat de serviciile firmei noastre de transport mobila, au posibilitatea de a scrie recenzii pe pagina noastra destinata special. Rcenziile vor reflecta realitatea si nu vor incalca politica Google. Recenziile negative provenite de la concurenta vor fi reclamate la Google, existand posibilitatea de a ne adresa instantei.

CONTACT:

Telefon – 0759387417

Email: transs.mobilasibagaje@gmail.com

ADRESA: Aleea Barajul Lotru, nr.11, Bucuresti, sector 3