Transport mobila in tara

camion transport mobila

Transportam mobila in tara, cu camioane de 18 -80 mc, la preturi cuprinse intre 3 lei - 9 lei/km, in functie de gabarit si de tonaj. Suntem disponibili de Luni pana Samabata, pentru a onora orice comanda venita din partea clientilor interesati de transport mobila in tara.

Pretul il negociem in cadrul convorbirii telefonice sau pe e-mail. Ne puteti scrie si pe whatsapp; raspundem imediat. Oferta firmei noastre de transport mobila in tara este variata, incepand de la transport simplu si teminand cu o relocare de la a-z.

Firma mutari Bucuresti pret de la 90 lei/ora.

Esti in cautarea unei firme de mutari Bucuresti? Cauti servicii profesionale de mutari? Doresti estimare cost?

Suntem aici pentru a raspunde nevoilor oricarui client interesat de servicii de mutari in Bucuresti. Firma noastra de mutari mobila Bucuresti ofera servicii complete, asa cum isi doreste orice client. Pretul raportat la calitatea oferita de firma noastra de mutari, este net superior preturilor din piata bucuresteana.

CATEVA PRETURI INFORMATIVE

Mutare mobila 2 camere600- 1200 lei
Mutare mobila 3 camere800- 2000 lei
Mutare mobila 1 camera400 - 700 lei
Mutare mobila 4 camere1500- 3000 lei
Mutare sedii firmain functie de volum si tipul de servicii solicitate

Nu mai sta pe ganduri si contacteaza firma de mutari Bucuresti! Cere oferta de pret si compara cu firmele concurente. Constata pretul mic si calitatea mare oferite de firma noastra de mutari Bucuresti.

mai 2024
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Alege data mutari si comunica-ne telefonic, pe whatsapp, pe email. Vom formula oferta de pret in maximum 1 ora. Ofera cat mai multe detalii cu privire la mobila si bunuruile supuse mutarii. Alege sa te mutai cu o firma de mutari si beneficiaza de cele mai bune servicii.

camion ideal pentru mutari mobila din 1-4 camere

Daca aveti lucruri voluminoase de mutat, firma noastra de mutari Bucuresti pune la dispozitie camion de 5 tone, de 6 m lungime la podea si 2,4 metri latime. Inaltimea este de 2,2 metri. Volumul total este de 32 mc. Incarcam mobila si lucrurile din 4 camere, dintr-un singur transport.

Personal
Name
Popescu
Alternate Name
Popescu
Job Title
Dispecer
Address
Street
Aleea Barajul Lotru nr.11, sector 3, Bucuresti
Postal Code
Locality
Bucuresti
Country ISO Code
Region ISO Code
Colleague
URL
Work
Organisation Name
Alternate Name
Same as
URL

Transport Mobila Bucuresti

Esti in cautarea unor servicii de transport mobila in Bucuresti? Tocmai esti pe pagina potrivita. Transport Mobila si Bagaje Bucuresti este o firma de mutari cu o vechime considerabila, gata sa preia orice tip de solicitare din domeniul serviciilor de mutare si debarasare mobila.

Intreg procesul de relocare si transport mobila are un grad de dificultate mare, deoarece in timpul transportului pot fi lovite animate piese de mobilier, motiv pentru care se impune transportul acestora cu o firma specializata in domeniu.

Majoritatea oamenilor stim cat de dificil este sa transporti mobila dintr-un loc in altul, fie ca vorbim de transportul acesteia de la magazin pana acasa sau de la vechea locuinta la noua adresa. Complexitatea procesului de mutare are la baza complexitatea lucrarii, volumul acesteia dar si greutatea fizica a mobila. In majoritatea cazurilor, mobila supusa mutarii trebuie demontata cu atentie si montata la loc. Echipele noastre de profesionisti vor face fata cu success oricarui tip de demontare/remontare mobila.

Mutari Mobila Bucuresti. Transport mobila in tara, pret. Servicii de mutari

Estimeaza costul

Exemplu: un pat de 200/160, un frigider 200/80, o canapea 3 locuri...20 saci haine....

Mutari mobila Bucuresti si in tara, pret

Transport mobila cu camion 3,5 toneTransport mobila cu camion 5 toneManipulare mobila
Pret = 2,8 lei/km in extraurbanPret = 3,8 lei/km in extraurban80 lei/ora/om pentru incarcare si descarcare
Pret 200 lei cursa in BucurestiPret 300 lei curasa in Bucuresti60 lei/ora/om pentru incarcare si descarcare
Pret 400 lei cursa din Bucuresti in IlfovPret 600 lei cursa din Bucuresti in Ilfov70 lei/ora/om pentru incarcare si descarcare
Pret 700 lei de la Bucuresti - 100 km distantaPret 1000 lei cursa de la Bucuresti -100 km distanta70 lei/ora/om pentru incarcare si descarcare
Pret 900 lei de la Bucuresti - 199 km distantaPret 1400 lei cursa, de la Bucuresti - 199 km distanta 80 lei/ora/om pentru incarcare si descarcare
NOTA: Pentru distante mai mari de 200 km /sens, preturile se reduc cu 10 %. De retinut: Capacitatile masinilor de mai sus, sunt limitate; la fel si tonajul. Prin urmare, duba de 3,5 tone are o capacitate de 11-17 mc si suporta o greutate de max 1200 kg. Camionul de 5 tone, are o capacitate de 32 mc si suporta o greutate de 2500 kg. Spatiile de incarcare ale masinilor, sunt special concepute pentru transportul de mobila. Camioanele sunt dotate cu chingi de ancorare si materiale de protectie mobila si bunuri. Serviciile de mutari mobila Bucuresti si in tara, sunt sigure si garantate prin asigurare.

Afla pretul pentru transport mobila si bagaje in Bucuresti

Suna acum sau trimite e-mail

Exemplu: un pat de 200/160, un frigider 200/80, o canapea 3 locuri...20 saci haine....

Montaj mobila bucatarie in Bucuresti, Constanta, Brasov, Pitesti, Ploiesti

Montaj mobila bucatarie - pret

Firma noastra ofera servicii de montaj mobila de bucatarie, montaj mobila dormitor, montaj orice tip de mobila. Daca esti in cautarea unor montatori de mobila profesionisti, apeleaza cu incredere la serviciile noastre de montaj. Activam de Luni pana Sambata, intre orele 09 si 22:00. Orice tip de mobila putem monta. Pretul privind montajul mobilei de bucatarie, difera de la caz la caz, motiv pentru care va invitam sa ne sunati pentru a negocia pretul

Montaj mobila bucatarie -proceduri

Pentru a intra in contact cu noi, trebuie sa ne suni la nr 0759387417. Daca timpul nu iti permite sa suni, ne poti trimite e-mail : transs.mobilasibagaje@gmail.com. Alta modalitate de a ne contacta, este pe WhatsApp : 0759387417. Trimite-ne poze cu schitele mobilei si noi iti comunicam pretul pe loc. Nu putem afisa aici un pret fix, pentru ca, nu toate piesele de mobilier comporta acelasi grad de dificultate. Dupa primirea tuturor informatilor cu privire mobila ta, suntem in masura sa formulam oferta de pret.

Montaj mobila bucatarie -contract

Orice montaj de mobila, firma noastra garanteaza prin contract. Mobila montata cu noi se bucura de garantia calitatii. Montajul de bucatarii, dormitoare, mobila de hol, mobilier de baie, canapele, coltare, fotolii, se executa in mod profesionist. Cu noi scapi de grija montajului mobilei. Luati ajutor de la noi cu privire la montajul de mobila. Avem echipe de montatori in Bucuresti, Constanta, Brasov, Pitesti, Ploiesti. Alege inteligent si evita stresul montajului. Garantam profesionalism si onestitate.

Montaj mobila bucatarie - referinte

Am apelat la aceasta firma pentru a monta mobila de bucatarie cumparata de la Dedeman. Baietii sunt adevarati profesionisti. Pretul si calitatea lucrarii m-au determinat sa scriu aceasta recenzie. Am avut si o canapea ikea pe care au montat-o usor aceasta echipa In conditii optime s-a desfasurat tot procesul de montaj. Am avut de montat mobila de bucatarie, mobila de dormitor, mobila de sufragerie. Desi manopera de montaj era putin mai ieftina la ikea, am ales aceasta firma si am montat totul intr-o zi. La ikea imi programase montajul peste 15 zile. Recomand cu drag si dau nota 10!'' O echipa de toata cinstea. Montatori de mobila profesionisti. Totul a decurs conform planului. Baietii sunt profesionisti cu adevarat. Am avut de montat un dressing cu 3 usi. Intr-o ora au montat totul. Nu mi-a venit sa cred. Montajul a iesit perfect. Acor 5 stele ! Foarte eleganti in miscari sunt montatorii de mobila de la transportmobilasibagaje.ro. Noi am apelat la serviciile dansilor, de transport si montaj. Am mutat mobila din apartament cu 4 camere. Baietii au demontat toata mobila; au infoliat-o cu folie cu bule si au transportat-o la noua locatie. Parca nici nu a fost relocata mobila; asa de bine au lucrat oamenii. Felicitari! Tineti-o tot asa! 10 Stele!

Scrie si tu parerea despre aceasta firma de montaj mobila. Trimite e-mail sau whatsapp. Parerea ta va fi publicata. Numele si adresa de e-mail nu vor fi publicate. Respectam normele GDPR.

Contacteaza specialistii in montaj mobila bucatarie. Alege inteligent si scapa de stresul montajului. Compania noastra practica preturi egale cu ale particularilor. Suna pentru a estima impreuna costul montajului de mobila, de orice tip.

Exemplu: un pat de 200/160, un frigider 200/80, o canapea 3 locuri...20 saci haine....

Firma de mutari mobila. Telefon: 0759387417. Recomandat de ANUNTURIOLX.RO.

Suna acum sau trimite e-mail

Exemplu: un pat de 200/160, un frigider 200/80, o canapea 3 locuri...20 saci haine....

Site-ul www.transportmobilasibagaje.ro ofera servicii de mutari mobila si debarasare mobila veche, in urmatoarele orase din Romania: Recomandati si de www.anunturiolx.ro

 1. Bucuresti;
 2. Constanta;
 3. Brasov;
 4. Cluj-Napoca;
 5. Sibiu;
 6. Timisoara;
 7. Pitesti;
 8. Ploiesti;
 9. Iasi;
 10. Craiova;
 11. Buzau;
 12. Sinaia;
 13. Predeal;
 14. Fetesti;
 15. Cernavoda

Datele de contact ale site-ului sunt:

Telefon/WhatsApp: 0759387417

E-mail: transs.mobilasibagaje@gmail.com


Firma de mutari mobila in orasul tau

Daca ai in intentie sa apelezi la o firma de mutari mobila, intra pe www.transportmobilasibagaje.ro sau suna la 0759387417. Firma poate fi contactata si pe WhatsApp, la acelasi numar. De asemenea, firma de mutari poate fi contactata si pe e-mail. In cadrul negocierii pretului, firma de mutari mobila calculeaza pretul pe loc. Nu trebuie sa astepti zile sau ore pentru a afla pretul privind mutarea sau debarasarea de mobila de care ai nevoie. Ofera detaliile solicitate de firma, pentru a calcula un pret corect si sigur. Detaliile solicitate de firma sunt:

 1. Data si ora mutarii propuse;
 2. Punctele de plecare si sosire;
 3. Etajele locuintelor;
 4. Existenta/inexistenta liftului;
 5. Necesitatea manipularii mobilei;
 6. Necesitatea montajului de mobila;
 7. Existenta locului de parcare;
 8. Alte detalii obiective ...

Onoram orice solicitare

Fie ca vorbim de un trasport simplu de bagaje sau despre un transport complex de mobila, cu montaj inclus, firma onoreaza orice solicitare. Majoritatea clientilor nostri solicita servicii de mutare cu manipulare si montaj inclus. Suntem pregatiti pentru orice tip de lucrare. Avem in dotare scule pentru demontare si remontare mobila. Autocamioanele cu care transportam mobila, sunt spatioase si dotate cu chingi si materiale de protectie. Pe toata durata transportului, mobila si bunurile sunt protejate. Debarasarea mobilei vechi presupune atentie, pentru a nu se lovi peretii si/sau liftul. Cere estimare de cost la firma de mutari si afla pretul pe loc.

Preturile practicate de firma de mutari mobila

Orientativ, preturile practicate de www.transportmobilasibagaje.ro, sunt in jur de 100 lei/mc de mobila montata si 200 lei/mc de bagaje. Dar asa cum am mentionat mai sus, preturile se personalizeaza pentru fiecare client in parte. Dorinta noastra este sa oferim clientilor nostri cele mai mici preturi, pentru a justifica oferta celei mai bune firme de mutari. Preturile sunt mai mici in weekend, avand in vedere bvalorile de trafic reduse.

Contractul de prestari servicii

Orice comanda de transport sau debarasare mobila, se noteaza intr-un contract cadru. Beneficiarul are posibilitatea sa modifice clauzele contractuale si sa le aduca la cunostinta Transportatorului. De comun acord, Beneficiarul si Transportatorul vor completa clauzele contractuale legale. La finalizarea lucrarilor, se incheie un proces-verbal de constatare. Plata se face intotdeauna la finalizarea comenzii, daca nu s-a convenit altfel prin contract. Nu se accepta plati la termen, cu exceptia institutiilor publice, care au proceduri legale de indeplinit pentru plata facturii.

Contactati-ne telefonic, pe WhatsApp sau pe e-mail. Programul de lucru este de L -S, 08 -22:00. Pentru estimari online oferim reducere de 10%. Nu mai sta pe ganduri si contacteaza-ne! Suntem aici pentru a te ajuta!

Firma mutari mobila Bucuresti. Telefon: 0759387417

Suna acum sau trimite e-mail

Exemplu: un pat de 200/160, un frigider 200/80, o canapea 3 locuri...20 saci haine....

Telefon/WhasApp: 0759387417;

E-mail: transs.mobilasibagaje@gmail.com


Cauti firma de mutari si nu stii la cine sa apelezi? Siteul www.transportmobilasibagaje.ro este solutia optima. Firma de mutari are in dotare dube si camioane dotate corespunzator pentru un transport de mobila sigur si omptimizat. Echipele de muncitori de la firma de mutari mobila Bucuresti, au experienta necesara de a demonta si remonta mobila propusa pentru mutare. Orice piesa de mobilier transportata cu www.transportmobilasibagaje.ro, se protejeaza cu folie, cartoane, alte materiale. 


Preturi practicate de firma mutari mobila Bucuresti

Firma mutari mobila Bucuresti tarifeaza comenzile mici cu plata/ora ( 90 lei) Pentru comenzile mari, preturile se negociaza, in functie de complexitatea lucrarii. Pentru plata/ora, pretul de 90 lei include numai transport. Pretul de 90 lei/ora, exclude servicii de incarcare /descarcare. Taxarea se face din momentul ajungerii masinii la comanda si pana la terminarea acesteia. Inchirierea dubei cu sofer se face pe minimum 2 ore. Oferta este valabila numai in Bucuresti.


Firma mutari mobila Bucuresti, asa cum iti doresti

Cu referire la negocierea pretului privind mutarea unui apartament cu 2 camere, pretul se calculeaza astfel:

 • Se calculeaza volumul de mobila montata si se inmulteste cu 100 lei. De exemplu: daca volumul de mobila calculat rezulta 9 mc, mutarea de mobila costa 900 lei. Toate calculele privind volumul intra in sarcina firmei de mutari mobila Bucuresti. Clientul are datoria sa comunice poze sau o lista cu dimensiuni aproximative ale mobilei. Pentru comenzi mici, pretul il comunicam pe loc.

Modalitatea de lucru a firmei de mutari mobila Bucuresti

Compania noastra de mutari isi onoreaza orice intelegere avuta cu clientii, fie scrisa sau verbala. Dupa negocierea si acceptarea pretului privind mutarea, firma de mutari respecta toate clauzele contractuale. Programarile pot fi facute online sau telefonic, cu 24 ore inainte. Pentru transport mobila in tara, programarea se face cu 48 ore inainte. La finalizarea serviciilor de mutare, clientul achita factura fiscala.


Debarasare mobila veche Bucuresti

Daca ai obiecte vechi de debarasat, noi suntem solutia optima. Reciclam mobila veche in vederea depozitarii selective. Trebuie doar sa ne suni si sa ne povestesti  despre mobila veche. Pretul il comunicam pe loc, telefonic. Apoi, daca ne-am inteles la pret, venim sa ridicam mobila veche. Noi o demontam, o caram la masini si o transportam la groapa de gunoi. Sunetm autorizati de ANPMB, pentru a transporta deseusi nepericuloase. Nu mai sta pe ganduri si contacteaza-ne pentru estimare de cost gratuita.


Mutari sedii firme

Compania noastra de mutari, este gata sa preia solicitari venite din partea Persoanelor Juridice. Suntem capabili sa mutam 200 de birouri intr-o singura zi. Demontam mobila si tehnica de calcul. Infoliem totul cu folie strech si cartoane. Relocam la noua locatie si asamblam totul la fel cum a fost initial. Cu noi, mutati sediul de firma intr-o singura zi, nefiind necesara intreruperea activitatii. Chiar stim ce facem.


Transport marfa paletata si marfa vrac

Detinem camioane de 8,  paleti, dotate cu lift de 750 kg, pentru transport marfa. Limita de incarcare in aceste camioane este de 1300 kg. Camioanele de 12 paleti, suporta o incarcatura de 4 tone. Daca esti interesat de oferta noastra, suna sau trimite e-mail. Telefonul nostru este : 0759387417; E-mail: transs.mobilasibagaje@gmail.com


Transport simplu de frigider

Daca ai de transportat un frigider in Bucuresti, pretul variaza intre 100 si 250 lei, in funtie de etaj si de marimea frigiderului. Daca frigiderul trebuie urcat pe scari, pretul este de 10 lei/etaj. In cazul frigiderelor side by side, pretul poate fi mai mare, din cauza greutatii de max 125 kg.

Transport simplu de canapea in Bucuresti

Daca ti-ai cumparat o canapea noua si vrei sa apelezi la o firma de transport, pretul este intre 100 si 250 lei. In functie de distanta, pretul variaza. Daca soliciti sa fie urcata canapeaua la etaj, pretul pentru urcare este 10 lei/etaj. Preturile mentionate se aplica numai in Bucuresti. Pentru detalii suplimentare, sunati. Estimarea de cost este gratuita si nu obliga cu nimic clientul fata de noi

Concluzii privind firma de mutari mobila Bucuresti

Incepand de ma mutarea unui bagaj si terminand cu mutarea mobilei si a bunurilor dintr-un apartament cu 4 camere, preluam totul  intr-un singur transport. Obiectele vechi pot fi eliminate tot de noi. Firma este autorizata pentru servicii de mutare si debarasare mobila veche, Firma detine masini si personalul necesar pentru o mutare sigura. Firma detine asigurare de marfa si bunuri. Firma isi asuma toate serviciile angajate.

Mutari sedii firme Bucuresti si in tara

Suna acum sau trimite e-mail

Exemplu: un pat de 200/160, un frigider 200/80, o canapea 3 locuri...20 saci haine....

Serviciul de mutari sedii firme al companiei noastre se situeaza la nivel de profesionisti. Mutarea unui sediu de firma necesita multa experienta si profesionalism; Oferta firmei noastre privind mutare sedii firma este flexibila intotdeauna pe placul clientului.

Preturi privind serviciul de mutari sedii firme

Im mod normal, pretul privind mutarea unui sediu de firma, se negociaza in functie de urmatoarele aspecte:

 1. Volumul de mobila supus mutarii
 2. Tipul de serviciu solicitat;
 3. Distanta dintre locatii;
 4. Existenta/inexistenta locurilor de parcare;
 5. Existenta/inexistenta lifturilor;
 6. Etajele locatiilor

Model cerere privind serviciile de mutari sedii firme

''Buna ziua! Ma numesc....si reprezint firma SC.... La data de ... intentionam sa mutam sediul din punctul A, etaj... in punctul B..., etaj... Lista de mobila si bunuri este urmatoarea... La ambele locatii exista/nu exista locuri de parcare si exista/nu exista lifturi de marfa. Solicitam oferta privind sevicii de demontare, infoliere, manipulare, transport si remontare''

Contractul privind serviciile de mutare sediu firma

Contractul de prestari servicii privind serviciile de mutare sediu firma, se intocmeste de catre Transportator. Clauzele contractuale sunt aduse la cunostinta Beneficiarului. Beneficiarul are dreptul sa modifice clauzele contractuale si sa le aduca la cunostinta Transportatorului. Dupa ce partile se inteleg cu privire la clauze, contractul se semneaza si are valoare juridica.

Parerea clientilor care au mutat sediu de firma cu noi

C. D.

Am apelat la transportmobilasibagaje.ro pentru a muta sediu de firma din Bucuresti in Ilfov. Pretul l-am primit rapid pe e-mail. Echipa trimisa de firma pentru a efectua mutarea propiu-zisa, a fost formata numai din profesionisti. Echipa a demontat cu grija absolut toate piesele de mobilier si le-au infoliat. Relocarea sediului de firma cu 66 angajati s-a efectuat in 10 ore. Nu a fost nevoie sa intrerupem activitatea deoarece serviciile s-au efectuat in weekend. Recomand cu drag si acord 5 stele!

V.H

Baietii care ne-au ajutat cu mutarea sediului de firma, in Constanta, au fost profesionisti cu adevarat. Acestia au fost capabili sa intervina chiar si mutarea Tehnicii de calcul. Cu profesionalism au lucrat si cu profesionalism au incheiat lucrarea. Recomand firma tuturor cunostintelor mele, dar si intregii tari. Merita sa apelati la serviciile firmei transportmobilasibagaje.ro. Eu am apelat si am fost multumit!''

C.T.

Romania avea nevoie de o firma ca transportmobilasibagaje.ro. In mod profesionit isi indeplinesc atributiile de serviciu. Incepand de la demontarea mobilei si terminand cu remontarea acesteia, echipa de la transportmobilasibagaje.ro se ocupa de tot. Maniuleaza cu atentie, demonteaza si remonteaza cu grija. Totul ramane in urma lor asa cum isi doreste orice client''

Duba mutari Bucuresti, pret mutare; Estimari online 6 zile/7. Telefon/WhatsApp 0759387417

Suna acum sau trimite e-mail

Exemplu: un pat de 200/160, un frigider 200/80, o canapea 3 locuri...20 saci haine....

Va oferim duba de 3,5 tone pentru mutarea mobilei si a bagajelor. Suntem activi 6 zile din 7, pana la ora 22:00. Solicita oferta de pret si iti vom estima costurile, pe loc. Ofera cat mai multe detalii cu privire la lucrurile propuse pentru mutare. Intr-o duba de 3,5 tone incap bagaje si mobila dintr-o camera.

Cat costa o firma de mutat in Bucuresti.

mutat canapea in BucurestiPret: 150-300lei, functie de etaj
mutat frigider 200/60 in BucurestiPret: 150-30lei, functie de etaj
mutat frigider dublu in BucurestiPret: 300-600 lei, functie de etaj
mutat mobila dormitor in BucurestiPret: 350- 700 lei, in functie de etaj
mutat bagaje in Bucuresti ( 30 saci haine)Pret: 250-400lei, functie de etaj
mutat mobila sufragerie in BucurestiPret: 400 -800 lei, functie de etaj
mutat mobila bucatarie in BucurestiPret: 400- 600 lei, in functie de etaj
mutat fotoliu in BucurestiPret: 100-250 lei, functie de etaj
mutat masina spalat in BucurestiPret: 100 -250 lei, functie de etaj
mutat aragaz in BucurestiPret: 100 -250 lei, functie de etaj

Servicii de mutari

Asteptam clienti interesati sa se mute cu compania noastra de mutari din Bucuresti. Pretul il negociem in cadrul convorbirii telefonice sau pe email. Va rugam sa ne oferiti cat mai multe detalii cu privire la mutarea mobilei, iar noi va cumunicam pretul imediat. Oferim estimari online si telefonice, 6 zile din 7. Pentru programari online, beneficiati de reducerea pretului cu 10%