Transport mobila pret. Telefon 0759387417; Reduceri pret

Bucurestenii au ocazia acum de a apela 0759387417, pentru a comanda servicii de transport si manipulare mobila in Bucuresti. Echipa www.transportmobilasibagaje.ro este consacrata pe piata serviciilor de mutare din Bucuresti si are ca scop punerea in practica a experientei acumulate in decursul anilor. Preturile orientative privind mutarea mobilei dintr-un apartament cu 2 camere, se situeaza intre 600 si 1500 lei, in functie de etajul locuintelor, existenta liftului, distanta intre locatii, etc.

Serviciile de mutari mobila in Bucuresti se personalizeaza pentru fiecare client in parte, dat fiind faptul ca apartamentele sunt diferit mobilate. Mobila transportata cu echipa de la www.transportmobilasibagaje.ro, are garantia scrisa in contractul de prestari servicii.

Cu totii stim ca atunci cand te muti situatia este stresanta, dar daca apelezi la www.transportmobilasibagaje.ro, totul se relaxeaza datorita bunei comunicari si organizari cu privire la mutarea propusa de tine. Oamenii de la aceasta comanie de mutari sunt extrem de prietenosi si capabili. Vorm muta mobila si bunurile asa cum iti doresti, fara niciun efort din partea clientului.

Preturile practicate de www.transportmobilasibagaje.ro sunt mici si trasparente, fiind negociate in mod clar inainte de inceperea mutarii. Totul se consemneaza in contract, inclusiv graficul de executie al transportului de mobila.

Pretul privind mutarea mobilei este negociat intotdeauna cu TVA inclus, pentru a nu avea surpriza neplacuta de a achita costuri suplimentara dupa emiterea facturii fiscale privind prestarea serviciilor de transport mobila in Bucuresti.

Garantia lucrului bine facut privind transportul mobilei in Buxcuresti cu compania de mutari – www.transportmobilasibagaje.ro, are la baza asigurarea bunurilor pentru suma de max 50.000 euro. Asadar, nu ratati ocazia de a va muta cu firma potrivita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *