Transport mobila Bucuresti-provincie, cu dube sau camioane. Preturi mici

Te muti in casa noua sau iti muti chiria? Suna la 0759387417 sau trimite WhatsApp la acelasi numar. Te vom ajuta cu tot ce ai nevoie, incepand de la demontarea mobilei, infoliere, incarcare, transport si remontare. Daca ai nevoie sa muti birourile sau arhiva, tot noi suntem solutia! Cu o experienta de peste 15 in domeniul serviciilor de mutari, venim in intampinarea dorintelor clientilor interesati. Preturile mici practicate de firma noastra reprezinta Punctul Forte. Calitatea serviciilor este garantata prin contract, prin urmare, nu se pune problema unei actiuni deficitare in privinta transportului de mobila si alte bunuri.

Firma noastra de mutari, transporta mobila in provincie, cu dube sau camioane dotate corespunzator din punct de vedere tehnic. Costurile unui transport de mobila variaza in functie de capacitatea camionului si de distanta intre locatii. Informativ, pretul pentru transport mobila cu duba este de 2.2 lei/km, iaar pretul pentru transportul mobilai in provincie cu camionul, este de 2,7 lei/km.

La un volum mare de mobila transportat in provincie, puteti beneficia de reduceri in cadrul negocierii pretului. Apeleaza cu incredere la firma noastra de mutari mobila in Bucuresti si provincie, si muta-te asa cum iri doresti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *