Transport mobila Bucuresti pret mic. Tarifele orientative ale firmei noastre de mutari mobila in Bucuresti sunt afisate mai jos, cu scopul de a arata in mod public, transparenta de care ne bucuram in relatia de comunicari cu clientii nostri. Nu exista un pret fix, prin urmare, va rugam sa nu insitati cu aceasta solicitare inainte de a ne transmite lista cu bunurile propuse pentru mutare. Pretul se stabileste in functie de: valori de trafic; etajele locuintelor; volumul si greutatea bunurilor; etc...

Pret transport canapea

Pretul privind transportul unei canapele obisnuite, cu 2 locuri, de la parter-parter, in Bucuresti, este de 250 lei, in intervalul orar 10 -15.00, cand valorile de trafic sunt mai reduse. In pret sunt incluse servicii de manipulare si transport. Pretul exclude infolierea canapelei. Pentru servicii de infoliere canapea, cu folie strech, pretul este de 50 lei, incluzand si folia.

Pret transport frigider

Pretul privind transportul unui frigider, in Bucuresti, este de 250 lei, daca sunt indeplinite cumulativ urmatoarele conditii: 1. Etajele locuintelor sa fie situate la parter; 2. Frigiderul trebuie sa fie de dimensiuni medii ( 180 cm /60/60); 3. Intervalul orar sa fie intre 10-15.00, in orice zi din saptamana. Frigiderele mai mari si care trebuiesc urcate pe scari, vor fi taxate cu alt pret, in functie de volum , greutate, configuratia scarilor, etc...Sunati-ne sa aflati pretul.

Pret mutare mobila

Pretul privind mutarea mobilei se calculeaza in 2 moduri: 1. Tarifare /ora = 250 lei cu 2 oameni care participa efectiv la incarcare/descarcare; 2. Tarifare in functie de: volumul de mobila, etajele locuintelor, complexitatea lucrarii; distanta, valori de trafic. In aceasta situatie, clientii interesati de calcularea unui pret fix, ne vor trimite pe email sau whatsapp - o lista sau poze cu toate lucrurile propuse pentru mutare. Estimarea de cost este gratuita. Transport mobila Bucuresti pret mic pentru mutari mari!

Pret debarasare mobila veche

Preturile privind debarasarea mobilei vechi in Bucuresti se negociaza telefonic, prin intermediul WhatsApp sau e-mail. Modul de calcul difera de la client la client, in functie de cantitatea de mobila si produse textile propuse pentru debarasare. Ca exempu, pretul privind debarasarea unei saltele de 1.2 m/2 m, este de 100 lei. Comanda minima este de 250 lei.

Pret montaj mobilaPretul privind montajul de mobila, se calculeaza in functie de cerintele clientilor. Daca primim poze pe WhatsApp sau e-mail, in max 30 minute va comunicam pretul. Ca exemplu: - pretul privind demontarea/remontarea unei canapele este de 50 lei, daca serviciul solicitat este inclus in cadrul serviciului de mutare mobila.

Pret transport bagaje


Pretul transportului de bagaje in Bucuresti, cu duba de 3,5 tone, nu poate fi mai mic de 250 lei/cursa, in limita la 1 ora. In functie de volumul de bagaje si de valorile de trafic, tariful se personalizeaza in baza listei primita de la clientul interesat de serviciile firmei noastre de mutari.

Pret manipulare mobila

Pretul privind manipularea mobilei, este de 250 lei/ora pentru 2 persoane harnice. Inchirierea echipei se face pe minimum 2 ore. Pentru o perioada mai mare de 8 ore, pretul devine mai mic.

Pret mutare sediu firma

Mutarea unui sediu de firma cu ajutorul echipelor noastre, se va personaliza in functie de gradul de dificultate al lucrarii, avand in vedere arhiva si tehnica de calcul dintr-o firma. De asemenea, compania noastra de mutari garanteaza un serviciu de calitate.

Pret mutare institutii publice

Oferta noastra privind mutarea institutiilor publice, comporta un alt tip de negociere, in speta fiind vorba de licitatie publica. Institutiile publice interesate de serviciile firmei noastre, ne pot gasi in SEAP, sau ne pot contacta pe email - transs.mobilasibagaje@gmail.com.

____