Sfaturi utile

 

Fara batai de cap! Noi facem totul mai usor!

 

 

Serviciul de transport mobila reprezinta o reusita a segmentului de servicii, in viziunea clientilor din Bucuresti.

 

Traficul, aglomerarea urbana si solicitarile beneficiarilor  sunt adevarate provocari, carora noi le-am raspuns printr-o buna organizare a activitatii de transport, prin: achizitionarea unor masini de volume diferite, care sa raspunda unor nevoi diferentiate (autoutilitare inalte, camioane), alcatuirea unei echipe profesioniste, formata din soferi cu experienta, tamplari, incarcatori, si, mai ales, flexibilitate in stabilirea costurilor fiecarui serviciu oferit clientilor nostri.

 

Din momentul transmiterii catre noi a cererii Dvs de transport, membrii echipei noastre vor face o evaluare financiara a serviciului de transport. Va fi stabilit necesarul de materiale pentru o desfasurare optima a activitatii de transport. In acest sens, sunt utilizate folii stretch, folii bubble (cu bule de aer), chingi, dar si ambalaje special concepute pentru protejarea mobilierului. Dupa aceste pregatiri, prestatorul  va va comunica data/durata serviciului de transport si, in cel mai scurt timp posibil, bunurile dvs vor fi relocate la adresa dorita. Precizam ca prestam aceste servicii atat pe teritoriul municipiului Bucuresti, indiferent de sector, cat si in tara.

 

Experienta detinuta de echipa noastra in serviciile de transport este o garantie a caltatii acestora. In plus, contractul incheiat intre prestator si beneficiar permite celui din urma sa controleze permanent starea si integritatea bunurilor sale. Scopul nostru este satisfacerea dorintelor clientilor, dorind sa ne mentinem renumele de una dintre cele mai serioase si eficiente echipe de mutari si transport mobila de pe raza municipiului Bucuresti.

Venim in ajutorul Dvs cu cateva informatii necesare pentru a va organiza optim in vederea mutarii, pentru a evita incidente neplacute si pentru a usura activitatea de despachetare

Ce pasi trebuie sa urmati?

-Rezervati-va timp pentru a organiza eficient transportul mobilierului. Pentru inceput, faceti un scurt inventar al obiectelor pe care trebuie sa le transportati si notati ce tip de cutii va sunt necesare, avand in vedere marimea si greutatea bunurilor. Achizitionati cutii de carton de dimensiuni diferite, hartie de impachetat, optional- folie cu bule de aer, banda adeziva, saci de plastic si markere.

-Impachetarea obiectelor trebuie realizata pe incaperi. Pregatiti cutii, pe care sa mentionati ce contine fiecare si din ce camera provin bunurile. Evitati sa scrieti pe capac. In schimb, notati pe partile laterale ale cutiei.

-Incercati sa asigurati cu banda adeziva partea inferioara a cutiilor de carton, pentru a putea sustine greutatea obiectelor. Utilizati fara economie hartie pentru a impacheta obiectele, si intre acestea, in cutie. Pentru bunurile casante: oglinzi, ceramica, lustre, utilizati folie cu bule sau materiale textile.

-Este eficienta sigilarea cutiilor cu banda adeziva pentru a usura manipularea si depozitarea lor.

-In partea de jos vor fi asezate cutiile mai grele, iar deasupra acestora, cutiile cu obiecte fragile. Este indicata asezarea cutiilor intr-o anumita ordine in autoutilitara, pentru a facilita descarcarea, identificarea si montarea continutului, la destinatie.

 

Daca nu v-am plictisit….

Mai e nevoie sa mentionam cateva aspecte foarte importante:

– pentru programarea serviciului de transport, va rugam sa ne sunati cu cateva zile inainte de ziua dorita, mai ales daca timpul alocat mutarii depaseste 6 ore;

– apelati la noi si daca ati ramas fara solutie pentru transport/mutare;

– din partea beneficiarului, trebuie sa fie prezenta o persoana la locul incarcarii si la cel al descarcarii mobilei;

– acceptam plata serviciilor cash sau prin transfer bancar