Transport mobila si bagaje -0759387417. Preturi mici
Search for:

SUNA LA

0759387417

Transportam mobila; Debarasam Mobila Veche; Mutam Sedii de Firma; Mutam Institutii Publice; Montam/Demontam Mobila

MODALITATE DE CONTACT

 • Contactati-ne telefonic sau in alt mod, pentru a gasi impreuna cele mai bune solutii, cu privire la pretul serviciilor de transport mobila in Bucuresti, propuse de dumneavoastra. Inainte de a ne suna sa a ne contacta electronic, trebuie sa aveti o lista la indemana cu toate lucrurile propuse pentru mutare sau debarasare, sau poze relevante. Exemplu: – ”un dulap cu 3 usi, o comoda de 2 m, un pat de mijoc, o canapea de 3 locuri, un frigider de 1.7 m inaltime…”
 • Echipele noastre de profesionisti in domeniul serviciilor de transport si debarasari mobila Bucuresti, sunt gata sa preia orice solicitare venita din partea clientilor. Pentru transportul sau debarasarea unui volum mai mare de mobila veche, este necesara evaluarea la fata locului din partea firmei noastre. O echipa de profesionisti se va deplasa la fata locului, unde v-a analiza temeinic toate posibilitatile de demontare/remontare, incarcare si transport. Raportul privind evaluarea transportului sau debarasarea mobilei se va comunica beneficiarului de drept sau reprezentantului acestuia.

SUNTEM FLEXIBILI IN NEGOCIERE

 • Ne adaptam oricarui tip de solicitare privind transportul sau debarasarea mobilei in Bucuresti. Va oferim toate motivele sa va mutati cu noi, prin punerea la dispozitie a tuturor cunostintelor noastre din domeniul transportului de mobila in Bucuresti. Asa cum am mai mentionat, reiteram ideea flexibilitatii in privinta negocierii serviciilor de mutari si debarasari mobila in Bucuresti.

PRETURI STABILE

 • In fiecare zi din luna, preturile transportului de mobila sunt la fel. Suntem increzatori in propiile cunostinte in domeniul transportului de mobila. Gandim pozitiv si cand vine vorba de relatia de comunicare avuta cu clientii, in cadrul negocierii transportului de mobila si bagaje. Ofertele lansate de firma noastra se vor face in scris pe email sau whatsapp – daca aveti de mutat max 3 piese de mobilier. Asa cum am mai mentionat, lista sau pozele sunt indispensabile, in privinta evaluarii si ofertarii serviciului de transport mobila.

ASUMAREA RASPUNDERII

 • Ne asumam raspunderea in ceea ce facem, motiv pentru care am primit cele mai bune recenzii de la clientii care au transportat mobila cu noi, exceptie facand cateva mesaje ofensatoare primite, cel mai probabil, de la concurenta; acestea nu sunt reale; acele persoane care au scris lucruri urate despre noi, nu au beneficiat de serviciile firmei noastre de mutari, niciodata. E sa infoobligatia noastra sa informam clientii cu privire si la acest aspect. Nu putem accepta denigrarile oamenilor, cu scopul vadit intentionat al acestora de a ne pierde credibilitatea si clientii implicit. Minciunile scrise de catre acestia sunt de neconceput.

IMBUNATATIRE SERVICII

 • Firma noastra de mutari mobila in Bucuresti are ca scop limitarea la ZERO numarului de clienti nemultumiti deventualele intarzieri la comanda, de ordinul catorva minute. Imbunatatim permanent serviciile firmei noastre de mutari, prin cursuri de formare profesionala.

CONTRACT

 • Termenii contractuali se vor stabili si telefonic impreuna cu clientul, in functie de interesul acestuia in procesul de transport mobila si a altor lucruri domestice.
 • Conform legislatiei in vigoare ”vointa de de contracta poate fi exprimata in scris sau verbal”. Important este ca, in final, serviciile de transport mobila sa fie de calitate, in conformitate cu standardele in vigoare specifice acestui domeniu de activitate.

CONTACT

Ne poti contacta in toate modurile posibile – (e-mail, whatsapp, telefonic.In toate situatiile va raspundem rapid, oferindu-va cea mai buna varianta de pret, raportat la cererea dumneavoastra de oferta. Cererea de oferta privind transportul de mobila, este gratuita si, nu obliga cu nimic clientul fata de firma noastra.

PROGRAM DE LUCRU

Programul nostru de lucru este de Luni pana Duminica, pana la orele 22:00. Atentie! ”PROGRAM DE LUCRU” nu inseamna neaparat ca avem masini disponibile in timp real. In timpul programului de lucru putem prelua comenzi, dar pentru a 2-a zi. In cazuri exceptionale, putem prelua comenzi in aceeasi zi – cand numarul de clienti interesati de serviciile noastre de mutari,estemai redus.

VA ASTEPTAM

Apeleaza cu incredere la serviciile firmei noastre de transport mobila in Bucuresti, dar si in alte orase! Cererea de oferta nu te obliga cu nimic fata de firma noastra.

 • Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1
SCRIE-NE PE WHATSAPP
Powered by
SUNA