Transport mobila Bucuresti

TRANSPORT MOBILA IN BUCURESTI

TELEFON 0759387417

TRANSPORT MOBILA BUCURESTI

Despre activitatea noastra

  • Contactati-ne telefonic sau in alt mod, pentru a gasi impreuna cele mai bune solutii cu privire la pretul serviciilor de transport mobila in Bucuresti, propuse de dumneavoastra. Inainte de a ne suna sa a ne contacta electronic, trebuie sa aveti o lista la indemana cu toate lucrurile propuse pentru mutare sau debarasare. Echipele noastre de profesionisti in domeniul serviciilor detransport mobila Bucuresti sunt gata sa preia orice solicitare venita din partea clientilor. Pentru transportul unui volum mai mare de mobila, v-a fi necesara evaluarea la fata locului. O echipa de profesionisti se va deplasa la fata locului, unde v-a analiza temeinic toate posibilitatile de incarcare si transport. Raportul privind evaluarea transportului de mobila se va comunica beneficiarului de drept sau reprezentantului acestuia.
  • Ne adaptam oricarui tip de solicitare privind transportul mobilei in Bucuresti. Va oferim toate motivele sa va mutati cu noi, prin punerea la dispozitie a tuturor cunostintelor noastre din domeniul transportului de mobila in Bucuresti. Asa cum am mai mentionat, reiteram ideea flexibilitatii in privinta negocierii serviciilor de mutari mobila in Bucuresti. In fiecare zi preturile transportului de mobila sunt la fel. Suntem increzatori in propiile cunostinte in domeniul transportului de mobila. Gandim pozitiv si cand vine vorba de relatia de comunicare avuta cu clientii, in cadrul negocierii transportului de mobila. Ofertele lansate de firma noastra se vor face in scris – daca aveti de mutat max 3 piese de mobilier. Asa cum am mai mentionat, lista sau pozele sunt indispensabile, in privinta evaluarii si ofertarii serviciului de transport mobila.
  • Ne asumam raspunderea in ceea ce facem, motiv pentru care am primit cele mai bune recenzii de la clientii care au transportat mobila cu noi, exceptie facand cateva mesaje ofensatoare primite, cel mai probabil, de la concurenta; acestea nu sunt reale; acele persoane care au scris lucruri urate despre noi, nu au beneficiat de serviciile firmei noastre de mutari, niciodata. E datoria noastra sa informam clientii cu privire si la acest aspect. Nu putem accepta denigrarile oamenilor, cu scopul de a ne pierde credibilitatea si clientii implicit. Minciunile scrise de catre acestia sunt de neconceput.

CONTRACT

  • Termenii contractuali se vor stabili impreuna cu clientul, in functie de interesul acestuia in procesul de transport mobila si a altor lucruri domestice.
  • Conform legislatiei in vigoare ”vointa de de contracta poate fi exprimata in scris sau verbal”. Important este ca, in final, serviciile de transport mobila sa fie de calitate, in conformitate cu standardele in vigoare specifice acestui domeniu de activitate.

CONTACT

  • Ne poti contacta in toate modurile posibile – (e-mail, whatsapp, telefonic, prin intermediul formularului de Estimare Cost). In toate situatiile va raspundem rapid, oferindu-va cea mai buna varianta de pret, raportat la cererea dumneavoastra de oferta. Cererea de oferta privind transportul de mobila este gratuita si nu obliga cu nimic clientul fata de firma noastra.

PROGRAMUL DE LUCRU

  • Programul nostru de lucru este de Luni pana Duminica, pana la orele 22:00. Atentie! ”PROGRAM DE LUCRU” nu inseamna neaparat ca avem masini disponibile in timp real. In timpul programului de lucru putem prelua comenzi, dar pentru a 2-a sau a 3-a zi. In cazuri exceptionale, putem prelua comenzi in aceeasi zi – cand numarul de clienti interesati de serviciile noastre de mutari, este mai redus.
  • Apeleaza cu incredere la serviciile firmei noastre de transport mobila in Bucuresti, dar si in alte orase!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.