Transport mobila si bagaje -0759387417. Preturi mici
Search for:

TRANSPORT MOBILA IN TIMISOARA. TELEFON 0759387417

OFERTA

 

Incepand cu luna August 2023, am redus preturile cu 20%, pentru transport mobila in Timisoara. Suna la 0759387417 pentru a afla detalii legate de comanda de transport mobila propusa pentru mutare. Alege profesionistii in domeniul serviciilor de mutare. Compania noastra de transport mobila in Timisoara ofera estimari online ( telefonic, whatsapp, e-mail). Nu mai sta pe ganduri. Cere o oferta de pret! Totul este gratuit!

 Servicii oferite

 

Firma noastra de transport si mutari mobila Timisoara ofera urmatoarele servicii:

1. Servicii de demontare si infoliere mobila;

2. Servicii de manipulare mobila, inclusiv caratul pe scari;

3. Servicii de transport mobila, dar si alte lucruri domestice ( frigidere, canapele, bagaje, etc);

4.Servicii de relocari firme;

5. Servicii de mutare institutii publice; 6. Servicii de transport marfa;

6. Servicii de debarasare mobila veche

Flota

 Detinem dube si camioane de toate dimensiunile, astfel mutarea unui volum de 45 mc va fi preluat intr-un singur transport. Dubele de 3.5 tone aflate in dotarea firmei noastre, vor fi folosite in cazul volumului mic de lucruri sau in cazul strazilor inguste, unde accesul cu o masina mai mare nu este posibil.

Echipe

Echipele noastre sunt formate din 2 sau 4 persoane, adaptate volumului de lucru solicitat in cadrul unui serviciu de mutare sau debarasare mobila veche. Manipularea mobilei, canapelelor, frigiderelor, bagajelor, arhivei, se va desfasura cu mare atentie. Profesionalismul echipelor noastre este in acord cu dorintele clientilor, interesati de fiecare data, de o firma serioasa.

Contractul

Contractul de prestari servicii semnat cu clientul interesat de serviciile firmei noastre de transport mobila in Timisoara,   se va intocmi la sediul firmei noastre sau in format elctronic, conform legislatiei in vigoare. Contractul poate fi si verbal, daca discutia purtata se reia pe email sau pe WhasApp.

Cum se desfasoara un serviciu de mutare

La adresa clientului se prezinta o echipa din cadrul firmei noastre. Acestia gasesc solutii cu privire la relocarea lucrurilor in conditii optime, apoi incepe procesul de demontare, infoliere, manipulare si transport. Daca piesele de mobilier nu necesita demontare, echipa va incarca in autocamion, piesa ca atare. Protejarea mobilei si a altor lucruri domestice, se va face cu folii speciale si cartoane – daca acest serviciu a fost prevazut initial.

Transportul mobilei

Transportul de mobila in Timisoara se desfasoara lent, astfel piesele de mobilier incarcate in autocamion sa nu aiba de suferit in urma socurilor. Cu foarte mare atentie se vor ancora toate lucrurile incaracate in autocamion. Opririle bruste sunt nepermise, avand in vedere sensibilitatea mobilei. De asemenea, nici demarajul brutal nu este permis, in nicio situatie. Firma noastra interzice soferilor sa circule cu o viteza necorespunzatoare.

Plata serviciilor

Timisorenii au 2 posibilitati de a achita serviciile de care au beneficiat:

  1. Prin transfer bancar;
  2. Numerar .

Program de lucru

Programul de lucru al firmei noastre in orasul Timisoara, este de Luni pana Duminica, 09 -19:00

Contact

Timisorenii ne pot contacta in 3 moduri posibile:

  1. Telefonic la nr. 0759387417
  2. WhatsApp la nr. 0759387417
  3. Email  – transs.mobilasibagaje@gmail.com

Unde transportam

mobila veche

Mobila veche si alte lucruri nefolositoare, se vor transporta la centrele de colectare selectiva, conform normelor UNIUNII EUROPENE in vigoare.

1
SCRIE-NE PE WHATSAPP
Powered by
SUNA