Daca doriti sa estimam impreuna costurile mutarii sau costurile debarasarii propuse de Dumneavostra, va rugam sa completati formularul de mai jos. Analizam cererea Dumneavoastra si va raspundem pe e-mail

Exemplu: un pat de 200/160, un frigider 200/80, o canapea 3 locuri...20 saci haine....

Comentarii

ECHIPA DE MUTARI CONSTANTA
Acum ai ocazia sa beneficiezi de servicii profesioniste de mutari, la cel mai bun pret raportat la calitatea serviciilor oferite. Printr-un simplu apel poti afla mai multe informatii despre seviciile firmei noastre de transport mobila Constanta, dar si in alte orase, cu plecare din Constanta. Suna-ne sau contacteaza-ne intr-unul dintre cele 3 moduri propuse ( telefonic, WhatsApp, e-mail). Costurile apelulului telefonic sunt cele specifice operatorului de telefonie fixa sau mobila, ale apelantului.


CAMION SPECIAL CONCEPUT PENTRU TRANSPORT MOBILA CONSTANTA
Cu un volum de 22 mc, putem muta un apartament cu 2 camere in Constanta, dintr-un singur transport. Spatiul de incarcare este dotat cu siteme de ancorare specifice, folii de protectie, cartoane, etc. Transportul mobilei se desfasoara in conditii de siguranta, avand in vedere sesnsibilitatea inalta la socuri a pieselor de mobilier.

PROGRAM DE LUCRU
Programul nostru de lucru  privind serviciul de transport mobila Constanta este de Luni pana Samabata, de la 08-22.00. Ne puteti contacta telefonic, la numarul 0759387417, pe e-mail la - transs.mobilasibagaje@gmail.com, sau la numarul de WhatsApp - 0759387417.

NEGOCIEREA PRETULUI PRIVIND SERVICIILE DE TRANSPORT MOBILA CONSTANTA
Negocierea pretului se face si telefonic, prin email sau WhatsApp. In sarcina Beneficiarului revine obligativitatea de a furniza Transportatorului, date cu privire la volumul de mobila sau alte lucruri propuse pentru mutare, cat si etajele locuintelor sau existenta/inexistenta liftului; Numai in aceste conditii Transportatorul poate formula Oferta de pret.


MODALITATE DE PLATA
Serviciile firmei noastre de mutari in Constanta pot fi achitate prin transfer bancar sau numerar, in baza facturii fiscale sau al unui bon fiscal. Plata serviciilor de transport mobila in Constanta se va efectua la finalizarea lucrarii, termenul de plata fiind de ZERO zile. Beneficiarul isi exprima acordul de vointa de a achita factura in termen de ZERO zile, daca a acceptat oferta lansata de firma noastra.

MONTAJ MOBILA


tamplari profesionisti

Echipele noastre sunt gata sa preia solicitarile clientilor si cu privire la serviciile de montaj mobila. Montam orice tip de mobila, fie mobila noua de la producator, fie mobila veche relocata. Experienta vasta in domeniul serviciilor de montaj mobila faciliteaza buna oraganizare si comunicare cu clientul. Abordam cu usurinta orice tip de montaj mobila. Contactati-ne in orice mod propus mai sus.

DEBARASARE MOBILA VECHE
Daca ai mobila veche de care vrei sa scapi, firma noastra este autorizata in acest sens. In orasul Constanta suntem lideri de piata cu privire la debarasarea mobilei vechi, la pret mic. Comenzile privind debarasarea mobilei vechi in Constanta se vor onora intr-un interval de timp cuprins intre 2 -24 ore, in functie de gradul de ocupare al firmei noastre in momentul solicitarii din partea clientului.

TRANSPORT MARFA CONSTANTA

Transportam marfa paletata sau marfa vrac in Constanta cu camioane de 8 paleti, dotate cu lift hidraului de 750 kg. Ne adresam persoanelor fizice si persoanelor juridice. Marfa transportata cu firma noastra beneficiaza de asigurare CMR. Contactati-ne telefonic pentru oferta de pret.

RELOCARI SEDII FIRME CONSTANTA

Firma noastra va ajuta cu relocarea sediului de firma, incepand de la mutarea arhivei si terminand cu mutarea birourilor si a tehnicii de calcul.

MUTARI INSTITUTII PUBLICE CONSTANTA

Mutam institutii publice in Constanta si in toata tara. Ne gasiti in SEAP. Pentru solicitare de oferta va rugam sa ne contactati pe e-mail - transs.mobilasibagaje@gmail.com. Pentru lamuriri suplimentare ne puteti contacta telefonic.