Daca doriti sa estimam impreuna, costurile mutarii sau costurile debarasarii, propuse de Dumneavoastra, va rugam sa completati formularul de mai jos. Primiti raspuns pe e-mail, in maximum 30 minute.

Exemplu: un pat de 200/160, un frigider 200/80, o canapea 3 locuri...20 saci haine....

Comentarii

Transport marfa si mobila in Cluj, cu echipe de profesionisti, gata sa onoreze cu succes orice comenda

mutare mobila
Echipele noastre de profesionisti sunt gata sa te ajute la mutarea mobilei sau la transportul de marfa. Firma nostra de transport marfa si mobila in Cluj, a fost infiintata pentru a executa cele mai bune servicii de mutari. Pretul privind transportul de marfa si mobila in Cluj, se personalizeaza in funtie de: Volum, etaje, distanta, complexitate lucrare. Clientii care au lucrat cu noi, au fost foarte multumiti de servicii. Vezi parerea clientilor AICI

Camion transport marfa si mobila Cluj ( 32 mc)

Camion 30mc pentru mutare 2-4 camere
Cu camionul din imaginea de mai sus, transportam marfa si mobila in Cluj. Volumul spatiului de incarcare al camionului, este de 32 mc, avand o lungime la podea de 6,1m si o latime de 2,4 m. Forma regulata a spatiului de incarcare, faciliteaza asezarea mobilei si a marfurilor. Spre deosebire de duba de 3,5 tone - cu forme neregulate ale spatiilor de incarcare, camionul de 32 mc se bucura de avantaje multiple. Frigiderele transportate cu acest camion, se vor bucura de transportul la pozitia ''vertical'', asa cum recomanda producatorul.

Duba 3,5 tone pentru transport marfa si mobila in Cluj

Autoutilitara inalta,special suprainaltata pentru transportul frigiderelor la pozitia vertical
Cu duba de 3,5 tone, transportam marfa si mobila in Cluj. Dimensiunile spatiului de incarcare al dubei de 3,5 tone, sunt: 3,2 m lungime; 1,8 m latime; 2,1 m inaltime. In duba de 3,5 tone incap bagaje si mobila dintr-o camera. 

Duba 2,5 tone, pentru transport marfa si mobila in Cluj

cropped-unnamed-19.jpg
Duba din imaginea de mai sus, are o capacitate de 11 mc si o lungime la podea de 2,8 m. Spatiul de incarcare al dubei din imaginea alturata, este generos pentru transportul bagajelor si a pieselor mici de mobilier. In aceasta masina incap: 3 fotolii sau o canapea, sau cca 60 saci cu haine. Transportul cu duba de 2,5 tone in Cluj, se realizeaza in acord cu legislatia in vigoare. 

Transport marfa si mobila in Cluj, pret

Pretul privind transportul de marfa si mobila in Cluj, este negociabil. Orientativ, pretul privind transportul unui frigider, pe o distanta de 2-3 km, este 100 lei. Daca se solicita si servicii de manipulare frigider, pretul se negociaza astfel: 1. Pentru manipularea unui frigider de 170 cm inaltime, pretul este de 100 lei. Daca frigiderul trebuie carat pe scari, pretul creste cu 10 lei/etaj. 2. Pentru manipularea unui frigider de 200 cm inaltime si 60 cm latime, pretul este 150 lei. Daca frigiderul trebuie carat pe scari, pretul creste cu 12 lei/etaj. 3. Pretul privind manipularea unui frigider dublu ( side by side 120 kg), este de 400 lei. Daca frigiderul trebuie urcat pe scari, pretul creste cu 20 lei/etaj. Dupa cum vedeti, preturile sunt variabile, in functie de greutate, complexitate si volum. Prin urmare, trimiteti-ne cererea dumneavoastra de oferta si noi va spunem pretul pe loc! Telefon/WhatsApp: 0759387417; e-mail: transs.mobilasibagaje@gmail.com

Pareri clienti

Am apelat la aceasta firma de transport marfa si mobila Cluj. Desi termenul a fost foarte scurt, aceasta firma a gasit solutii rapide pentru a onora si comanda noastra. Ne-am mutat din Cluj la Floresti. Mobila a fost din 4 camere si foarte grea. Echipa de 4 oameni trimisa la fata locului, de catre firma, s-a comportat intr-un mare stil profesionist; au demontat si infoliat toata mobila care nu incapea pe usa de la intrare in casa. Au incarcat si asezat mobila cu mare grija in camionul mare si au ajuns la destinatie cu bine. La destinatie au despachetat totul si au remontat mobila, asezand totul la pozitie. Recomand si acord nota 10
- M.E.
Am debarasat mobila veche din 3 camere cu aceasta firma. Baietii au fost rapizi si profesionisti. Felicitari domnului Popescu! 5 stele si nota 10!
- Doru
O echipa de valoare inestimabila as spune. Am apelat la dansii pentru a muta un seif de 300 kg. Baietii au venit cu echipament special de mutat obiecte grele. Totul a decurs normal si fara incidente. Recomand si voi reveni!
- Sorin 
Clujenii se bucura acum de www.transportamobilacluj.ro. Clujul are nevoie de serviciile dumneavoastra. Tineti-o tot asa, baieti!
- M.E.

Scrie si tu parerea despe serviciile acestei firme de mutari marfa si mobila in Cluj-Napoca. Trimite e-mail la adresa de mai jos. Recenzia va fi facuta public, cu respectarea normelor GDPR. Adresa ta de e-mail si numele nu vor fi facute public.

transss.mobilasibagaje@gmail.com