Preturi de la 90 lei

Mutare sediu firma Bucuresti

FORMULAR

Exemplu: un pat de 200/160, un frigider 200/80, o canapea 3 locuri...20 saci haine....
Primiti raspuns imediat!

Pareri despre activitatea firmaDate de contact
________________

0759387417
transss.mobilasibagaje@gmail.com

WhatsApp: 0759387417

Program: L-S, 08:00 - 22:00

Aleea Barajul Lotru nr.11, sector 3, Bucuresti

Firma mutari Bucuresti -informatii despre activitate

Daca ai nevoie de echipa serioasa pentru transport mobila si bagaje, suna la 0759387417; scrie-ne pe e-mail - transs.mobilasibagaje@gmail.com, sau WhatsApp la acelasi numar de telefon. Preturi de la 90 lei. Reduceri pentru programari online. Program de Luni pana Sambata, 08-22:00. Daca ai nevoie sa debarasezi mobila veche, tot firma noastra este solutia optima. Firma noastra de mutari ofera servicii de calitate la pret imbatabil. Toate serviciile de mutare mobila angajate de firma noastra, au ca scop rezultate maxime. Apeleaza cu incredere la firma noastra de mutat mobila in Bucuresti si in tara. Suntem aici pentru a va ajuta cu mutarea mobilei sau cu colectarea mobilei vechi, contracost. 

Firma mutari Bucuresti -Portofoliu


1
Ani experienta
1
Clienti multumiti
1
Camioane
2 TRANSPORTMOBILASIBAGAJE

Firma de mutari Bucuresti -camion 5 tone

In camionul de mai sus poate fi incarcata si transportata mobila din 2-3 camere. Camionul masoara la podea,  6 m lungime si 2,2 m latime. Formele regulate ale camionului de 3,5 tone, permite o asezare usoara a mobilei si a bunurilor. Tot spatiul de incarcare al camionului de 3,5 tone, se va umple cu mobila si bunuri, fata de duba de 3,5 tone cu forme neregulate. Camionul de 3,5 tone este ideal pentru transportul de mobila, frigidere, canapele, bagaje, si alte lucruri. Amortizoarele sunt pe perna de aer, astfel incat, mobila transportata ramane neclintita pe durata transportului. 

Transport mobila in tara

Transportul de mobila sau marfa, cu camionul de 5 tone ( 32mc), aduce numai beneficii. In primul rand, capacitatea camionului de 5 tone, permite relocarea intr-un singur transport, a unui aprtament cu 4-5 camere. Asadar, nu sunt necesare mai multe drumuri, daca ai de mutat mobila din 4-5 camere. Alt avantaj privind camionul de 5 tone, este legat de transportul de mobila in tara. Oamenii care se muta din Bucuresti in tara, au multe lucruri de incarcat in camion. In mod evident, camionul de 5 tone este util Beneficiarilor care se muta din Bucuresti in tara.

Transport marfa paletata si marfa vrac

Cu camionul de 5 tone ( 32mc), puteti transporta marfa paletata sau diverse obiecte cu lungumi de 6 m. Podeaua camionului de 5 tone, masoara 6.1m. Daca ai teava rectangulara sau tevi de intalatie sanitara, de 6 m, noi te putem ajuta. In limita la 2,5 tone si o capacitate de 32 mc, cu camionul de 5 tone transportam orice marfa legala. Apelati cu incredere la serviciile firmei noastre de transport mobila si marfa, cu camion de 5 tone.

Oferta!

Nu rata ofertele companiei noastre de mutari
In fiecare luna a anului 2024, in perioada 10-20, compania noastra de mutari acorda reducerei de 20% pentru orice comanda de transport mobila, efectuata in mod online!

Despre Noi

Suntem o companie de mutari cu sediul in Bucuresti, avand activitate in majoritatea oraselor din Romania. Parcul nostru auto este format din 20 autocamioane cu volume cuprinse intre 15 si 80 mc. Echipele de manipulanti si montatori de mobila au experienta necesara in domeniul serviciilor de mutari, astfel incat, orice lucrare esta tratata in mod profesionist. Experienta acumultata de-a lungul anilor, in domeniul serviciilor de mutare, faciliteaza o mai buna abordare a lucrurilor in relatia cu Beneficiarul. Oferim solutii pentru orice tip de mutare de mobila si bunuri. Abordam facil orice tip de prestare servicii, in domeniul transportului de mobila, bagaje, frigidere, canapele, diverse marfuri.Vezi mai mult+

cropped-cropped-IMG-20230919-WA0042.jpg

Atentia pentru servicii de mutare

Ne concentram atentia pe calitatea serviciilor oferite, constienti fiind de consecintele unor servicii de slaba calitate. Acordam atentie oricarui detaliu cu privire la comanda de transport mobila si de alte bunuri, pentru ca, in final, clientul sa fie multumit si sa recomande firma noastra de mutari Bucuresti. Mobila transportata cu firma noastra de mutari, va ajunge intacta la destinatie. Mobila va fi protejata cu folie strech sau folie cu bule. Colturile mobilei vor fi protejate cu fasii de burete, de 10 cm. Toate serviciile oferite de firma noastra de transport mobila si bagaje, sunt in conformitate cu standardele in vigoare.
Camioanele cu care transportam mobila in Bucuresti, sunt dotate corespunzator, cu chingi si materiale de protectie. Piesele grele de mobilier le transportam pe scari sau cu liftul - fara sa zgariem peretii sau sa deterioram mobila. Mutarea seifurilor de peste 200 kg sau a pianinelor de cca 245 kg, cu placa de bonz, necesita un efort suplimentar din partea echipei. In atare situatii, echipa va fi in numar mai mare, pentru a face fata cu succes serviciului de mutare. 

camion 7,5 tone ideal pentru mutarea unui apartament cu 3 camere in Bucuresti
Camion 7.5 tone
Camion cu spatiu de incarcare de 44 mc. Suporta o greutate maxima de 4 tone. Cu camionul de 7,5 tone, pot fi transportate mobila si bunuri, dar si marfa paletata. Spatiul generos de incarcare, preia un volum de 45 mc, deodata. Mai concret, in camionul de 7,5 tone, incape mobila din 4-5 camere. Camionul de 7,5 tone este capabil sa transporte 4,5 tone de mobila sau marfa, in limita la 45 mc. 

Debarasare mobila veche Bucuresti ( sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5, sector 6)

Daca vrei sa scapi de mobila veche, acum ai ocazia sa apelezi la o firma specializata. Nu trebuie decat sa ne suni si sa ne povestesti despre mobila veche de care vrei sa scapi. Activam in toate sectoarele Bucurestiului ( sector1;sector 2; sector 3; sector 4; sector 5; sector 6) si Ilfov. Oriunde venim cu placere, pentru a te scapa de mobila veche. Colectarea mobilei vechi se efectueaza contracost. Cu firma noastra de colectare mobila veche Bucuresti, economisesti timp si bani.

Serviciul de debarasare mobila veche Bucuresti, functioneaza de Luni pana Sambata, pana la ultimul client. Asadar, apeleaza la firma noastra de colectare mobila veche si estimeaza pretul in mod gratuit. Garantam cel mai optim pret privind colectarea mobilei vechi. Reciclarea mobilei vechi cu firma noastra, se bucura de conditiile prevazute de UE. Contacteaza-ne telefonic sau pe email, pentru a estima pretul privind debarasarea mobilei vechi.


IMG-20220831-WA0021-1
Debarasare mobila veche
Daca vrei sa scapi de mobila veche, tot firma noastra este solutia cea mai potrivita. Ridicam din casa mobila veche in vederea reciclarii. Apeleaza-ne telefonic pentru estimarea pretului
Camion 12 tone ideal pentru mutarea unui sediu de firma cu 30 birouri

Camion de 7,5 tone, ideal pentru transportul mobilei in tara, din 4-5 camere. Camionul suporta o incarcatura de peste 4 tone, si are o lungime la podea de peste 6 m. Camionul de 7,5 tone are o capacitate de 45 mc. Camionul de 7,5 tone este destinat transportului de marfa, transportului de mobila si bunuri. Contacteaza-ne pentru a estima pretul transportului propus.