Daca doriti sa estimam impreuna, costurile mutarii sau costurile altor servicii propuse de Dumneavoastra, va rugam sa completati formularul de mai jos. Primiti raspuns pe e-mail, in max 30 minute

Exemplu: un pat de 200/160, un frigider 200/80, o canapea 3 locuri...20 saci haine....

DESPRE NOI

  • Se pare ca necesitatea unor servicii de mutare, de calitate, la nivel national, isi spune cuvantul, motiv pentru care, firma noastra s-a extins in mai multe orase din Romania, fapt datorat cererilor venite din toata tara. In acest moment lucram, pe plan local, in urmatoarele orase: – Bucuresti, Constanta, Brasov, Timisoara, Cluj-Napoca.
  • Flota de masini a firmei noastre, acopera necesitatile unor servicii de mutari – de calitate, din toate orasele mentionate mai sus. De asemenea, efectuam servicii de transport-mutari INTERURBAN, in toata Romania, cu plecare din Bucuresti, Constanta, Brasov, Timisoara si Cluj-Napoca. Am angajat cei mai buni oameni, cu competenta profesionala in domeniul serviciilor de mutari, incepand de la manipulanti si terminand cu persoane experimentate in montarea/demontarea mobilei.
  • Asadar, invitam TOATA ROMANIA sa ne contacteze, in vederea beneficierii de cele mai bune servicii de mutare!
  • Firma de mutari si debarasari mobila in Bucuresti, intruneste conditiile optime cu privire la un transport sigur, la un pret corect. Cu o echipa de profesionisti, bine instruiti, onorom cele mai exigente cerinte venite din partea clientilor interesati de serviciile firmei noastre de mutari mobila Bucuresti. Cu serviciile noastre de mutari, ne adresam tuturor clientilor interesati, incepand de la mutarea unui singur obiect, si terminand cu relocarea unui sediu de firma.
  • Dispunem de toate tipurile de autocamioane dotate corespunzator, pentru transportul mobilei in conditii de siguranta. Intotdeauna alegem cele mai bune solutii cu privire la serviciile de mutare oferite de firma noastra. Putem prelua intr-un singur transport, 1-8 camere, astfel, timpul destinat mutarii sa fie cat mai mic. Echipele noastre de profesionisti pot face fata oricarei solicitari – de la caratul mobilei pe scari si terminand cu montarea/remontarea acesteia.
  • Experienta miilor de mutari efectuate de firma noastra, ne ajuta sa abordam facil orice tip de mutare. Atentia deosebita trebuie acordata fiecarei piese de mobilier mutata, indiferent de gradul de uzura al acesteia.

Despre noi

  • Activam preponderent pe piata serviciilor de mutari din Bucuresti, dar si din alte orase. In orasele: Constanta, Brasov, Timisoara, Cluj, prestam servicii locale de mutari si debarasari mobila. In restul oraselor din Romania, prestam servicii inerurbane, cu plecare numai din Bucuresti, Constanta, Brasov, Timisoara, Cluj-Napoca. Momentan, regimul de grupaj nu mai este disponibil la firma noastra. Aici ne referim la persoanele interesate sa transporte mobila ”in comun” cu alti clienti. Acest serviciu a fost suspendat temporar, in vederea reorganizarii si gasirii celor mai bune solutii cu privire la un pret corect.

www.transportmobilasibagaje.ro este partenerul dumneavoastra cu privire la serviciile de care aveti nevoie, incepand de la mutarea unor bagaje si terminand cu mutarea unei case intregi sau, cu mutarea arhivei firmei sau institutiei publice. Echipele noastre compuse din 2-6 oameni puternici si experimentati, sunt gata sa preia in orice moment comanda dumneavoastra.

Lasati-va pe mana expertilor nostri si, scapa de griji. Produsele dumneavoastra propuse spre mutare, vor ajunge intregi la destinatia dorita. Compania noastra de mutari si relocari mobila, bagaje, tehnica de calcul, arhiva, sedii de firma, se impica responsabil in toate actiunile contractate.

Beneficiati de reduceri substantiale de pret, la a 2 a mutare. Sunati-ne pentru a face mutarea fara stress! Lasa greutatile pe umerii nostri! Un ofertant va estima costurile mutarii in max. 30 minute. Estimarea de cost nu va obliga cu nimic fata de firma noastra.

  • Apelati cu incredere la serviciile firmei noastre de mutari. Mobila si alte lucruri transportate, sunt asigurate! Contactati-ne telefonic sau in alt mod posibil propus de noi. Eastimarea de cost este gratuita, fara a obliga clientul cu ceva fata de firma noastra de mutari. Suntem aici, in fiecare zi, pana la ora 22.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *