Debarasam mobila veche

 

Sunati sau contactati-ne pe WhatsApp –  0734 37.61.28 , pentru o programare de debarasare mobila veche si in cel mai scurt timp, echipele noastre pot prelua comanda. 

Daca vrei sa debarasezi mobila veche sau de alte lucruri nefolositoare din locuinta, apeleaza la serviciile noastre de debarasare mobila veche, cu echipe de profesionisti. Programul nostru de lucru este de Luni pana Duminica, in intervalul orar, 08-22.00. Debarasarea mobilei si a altor lucruri nefolositoare din locuinta Dvs. se vor incarca selectiv in autocamion.

Acest serviciu a fost proiectat pentru a veni in sprijinul celor care doresc sa debaraseze mobila veche, din locuinte, a electrocasnicelor nefunctionale,  aprecum si a altor lucruri de aruncat la groapa de gunoi, in vederea reciclarii.

Astfel, ne-am hotarat sa venim in sprijinul dumneavoastra cu acest serviciu de debarasare mobila veche. Echipa noastra asigura servicii de demontare, manipulare si transport la groapa de gunoi, in vederea reciclarii. Manipularea mobilei vechi se va efectua cu mare atentie, pentru a nu deteriorara peretii si/sau elevatorul. 

Costurile pentru serviciul de debarasare mobila veche, variaza in functie de amploare si complexitate. Pentru mobila veche care se prezinta intr-o stare buna si poate fi reutilizata, facem o reducere substantiala sau poate beneficiati chiar de gratuitatea serviciului de debarasare. Aici ne referim la mobila STIL din lemn masiv, in niciun caz la mobila veche din PANEL furniruit sau PAL melaminat.

Clientul ne va prezenta pe scurt numarul de camere cat si modelul de mobilier, si va primi un pret telefonic, sub rezerva modificarii in plus sau in minus, daca volumul de mobila nu a fost declarat conform realitatii. La fata locului se va intocmi un contract de prestari servicii, in baza caruia se va trece la procedura de debarasare a mobilierului din locuinta beneficiarului.

Programul nostru pentru serviciul de debarasare mobila veche, este de Luni pana Sambata, intre orele 09-18. Nu ezitati sa ne contactati. Pretul se negociaza telefonic.

Mobila veche din apartament cu 2 camere