Debarasari mobila veche Bucuresti

PROGRAM ZILNIC; PRETURI MICI

0759.387.417

Sunati la numarul 0759387417 sau contactati-ne pe WhatsApp – 0759.387.417, pentru o programare de debarasare mobila veche in toate sectoarele Bucurestiului, si in cel mai scurt timp, echipele noastre pot prelua comanda. 

camioane ideale pentru preluarea mobilei vechi din 1-4 camere

Daca vrei sa debarasezi mobila veche sau alte lucruri nefolositoare din locuinta, apeleaza la serviciile noastre de debarasare mobila veche in toate sectoarele Bucurestiului, cu echipe de profesionisti. Debarasarea mobilei vechi si a altor lucruri nefolositoare din locuinta Dvs., se vor incarca si depozita selectiv la groapa de gunoi, in conformitate cu Legislatia in vigoare.

Acest serviciu a fost proiectat pentru a veni in sprijinul celor care doresc sa debaraseze mobila veche din locuinte, a electrocasnicelor nefunctionale,  precum si a altor lucruri de aruncat la groapa de gunoi, in vederea reciclarii.

Astfel, ne-am hotarat sa venim in sprijinul dumneavoastra cu acest tip de serviciu, de debarasare mobila veche in Bucuresti. Echipa noastra asigura servicii de demontare, manipulare si transport la groapa de gunoi, in vederea reciclarii selective. Manipularea mobilei vechi se va efectua cu mare atentie, pentru a nu deteriora peretii si/sau elevatorul. 

COSTURI SI BENEFICII DEBARASARE MOBILA VECHE 

Costurile pentru serviciul de debarasare mobila veche variaza in functie de amploare si complexitatea lucrarii. Pentru mobila veche care se prezinta intr-o stare buna si poate fi reutilizata, facem o reducere substantiala sau poate beneficiati chiar de gratuitatea serviciului de debarasare. Aici ne referim la mobila STIL din lemn masiv, in niciun caz la mobila veche din PANEL furniruit sau PAL melaminat. Pentru o estimare cat mai corecta, trimiteti poze sau videoclipuri pe WhatsApp sau e-mail.

DETALII LUCRURILOR IN CEREREA DE OFERTA

Clientul ne va prezenta pe scurt numarul de camere cat si modelul de mobilier, si va primi un pret telefonic, sub rezerva modificarii in plus sau in minus, daca volumul de mobila nu a fost declarat in conformitate cu  realitatea. La fata locului se va intocmi un contract de prestari servicii, in baza caruia se va trece la procedura de debarasare a mobilierului din locuinta beneficiarului.

PROGRAM DE LUCRU

Programul nostru pentru serviciul de debarasare mobila veche, este de Luni pana Sambata, intre orele 09-18. Nu ezitati sa ne contactati. Pretul se  negociaza telefonic, daca aveti lucruri putine de mutat, sau prin completarea formularului de Estimare Costuri, pentru comenzi mari.

Contact: Tel: 0759.387.417; WA: 0759.387417

e-mail: transsmobilasibajaje@gmail.com