Debarasam mobila veche

Acest serviciu a fost infiintat pentru a veni in sprijinul celor care doresc sa scape de mobila veche din locuinte, a electrocasnicelor nefunctionale,  aprecum si a altor lucruri de aruncat la groapa de gunoi, in vederea reciclarii.

Astfel, ne-am hotarat sa venim in sprijinul dumneavoastra cu acest serviciu de debarasare. Echipa noastra asigura servicii de demontare, manipulare si transport la groapa de gunoi, in vederea reciclarii.

Costurile pentru acest tip de serviciu variaza in functie de amploare si complexitate. Pentru mobila care se prezinta intr-o stare buna si poate fi reutilizata, va facem o reducere substantiala sau poate beneficiati chiar de gratuitatea serviciului de debarasare. Aici ne referim la mobila STIL din lemn masiv, in niciun caz la mobila veche din PANEL furniruit sau PAL melaminat. Clientul ne va prezenta pe scurt numarul de camere cat si modelul de mobilier, si va primi un pret telefonic, sub rezerva modificarii in plus sau in minus, daca volumul de mobila nu a fost declarat conform realitatii. La fata locului se va intocmi un contract de prestari servicii, in baza caruia se va trece la procedura de ridicare a mobilierului din locuinta beneficiarului.

Programul nostru pentru serviciul de debarasare mobila veche, este de Luni pana Sambata, intre orele 09-18. Nu ezitati sa ne contactati. Pretul se negociaza telefonic.

Mobila veche din apartament cu 2 camere