Transport mobila si bagaje -0759387417. Preturi mici
Search for:

FIRMA DE MUTARI BUCURESTI

TEL: 0759387417

DESPRE NOI

Firma noastră de mutări București pune la dispoziția clienților interesați de servicii de calitate, o gama larga de servicii specifice domeniului.
Mutările efectuate cu firma noastră garanteaza lucrul bine-facut; totul va decurge conform planului stabilit inițial. Muta-te cu noi și nu vei avea grija mutării. Suntem aici pentru a onora orice tip de solicitare venita din partea clientilor interesati de serviciile noastre de MUTARI MOBILA IN BUCURESTI. Incepand de la mutarea catorva obiecte de mobilier si terminand pana la mutarea unui sediu de firma cu cateva sute de angajati, firma noastra este gata sa preia orice solicitare venita din partea clientilor seriosi interesati de serviciile noastre de mutari. Autocamioanele sunt dotate special pentru servicii de mutari – cu lift hidraulic, materiale de protectie mobila, elemente fixe si mobile de ancorare.

Firma noastră de mutări București dispune de personal calificat, in sensul ca: șoferii, manipulantii și montatorii de mobila sunt profesioniști – cu diploma, avand o vasta experienta în domeniu serviciilor de mutări. Experienta miilor de mutari ne recomanda si sutele de recenzii pozitive scrise de catre o parte din clienti, pe pagina noastra. Firma noastra de mutari –transportmobilasibagaje.ro, are ca scop reducerea preturilor si marirea volumului de lucru, in perioada imediat urmatoare. Vom dota autocamioanele cu toate mijloacele moderne, pentru a facilita munca oamenilor si sporirea calitatii serviciilor de mutari. 

Ținem foarte mult la calitatea serviciilor oferite de către firma noastră de mutări București. Suntem flexibili în privința negocierii prețului, prin identificarea solutiilor optime privind mutarea propiu-zisa. De regula, majoritatea clienților care ne contactează, aleg sa se mute cu noi, datorita tocmai flexibilitatii in privinta negocierii pretului. Niciun client nu a reclamat vreun incident cu privire la serviciile de mutări efectuate de către firma noastră. In schimb, concurenta incearca sa ne discrediteze, cu recenzii mincinoase, avand ca scop final, coboraraea paginii noastra in lista de cautari ale clientilor.  Acest fapt reprezinta o dovada in plus ca suntem profesionisti de invidiat.

CE TIP DE SERVICII OFERIM? 

Mutari bagaje; Demontare mobila; Debarasare mobila veche; Transport mobila; Manipulare mobila; Mutari sedii de firma; Mutari frigidere; canapele. Servicii conexe: incarcat-descarcat bagaje/mobilier, demontare-montare mobilier cu tamplari calificati, racordarea masinii de spalat sau prinderea corpurilor suspendate. Depozitare bunuri in spatii amenajate si supravegheate. Aceste servicii sunt asigurate de o echipa calificata, coordonata profesionist si inteligent, si  vin in intampinarea nevoilor tale. Ne adaptam programului tau. Costurile sunt stabilite in functie de mai multe variabile, in interesul clientilor, pe care ii asteptam mereu sa revina. Tratam responsabil fiecare client in parte.

 

C O N T A C T: Tel: 0759.387.417

WhatsApp: 0759.387.417

 e-mail: transsmobilasibajaje@gmail.com

1
SCRIE-NE PE WHATSAPP
Powered by
SUNA