Vezi pagina

 

FIRMA DE MUTARI BUCURESTI

 
Firma noastră de mutări București pune la dispoziția clienților interesați de serviciile de mutări, o gama larga de servicii specifice.
Mutările efectuate cu firma noastră nu generează stres emoțional. Totul va decurge conform planului stabilit inițial. Muta-te cu noi și nu vei avea grija mutării.

Firma noastră de mutări București, dispune de personal calificat, in sensul ca: șoferii, manipulantii și montatorii de mobila sunt profesioniști adevărați, cu o vasta experienta în domeniu serviciilor de mutări.

Ținem foarte mult la calitatea serviciilor oferite de către firma noastră de mutări București. Suntem flexibili în privința negocierii prețului. De regula, majoritatea clienților care ne contactează, aleg sa se mute cu noi. Niciun client nu a reclamat vreun incident cu privire la serviciile de mutări efectuate de către firma noastră.

Realizarile noastre de pana acum ne-au propulsat in topul increderii dvs.
 
Ce asiguram?
  • Transport mobilier, electrocasnice si bagaje in Bucuresti si in tara;
  • Mutari sedii firme;
  • Mutari/evacuare mobilier din locuinte;
  • Transport pentru diverse obiecte fragile, precum tablouri, plante ornamentale, instrumente muzicale etc.;
  • Servicii conexe: incarcat-descarcat bagaje/mobilier, demontare-montare mobilier cu tamplari calificati, racordarea masinii de spalat sau prinderea corpurilor suspendate;
  • Evacuare moloz si alte deseuri;
  • Depozitare bunuri in spatii amenajate si supravegheate.
Aceste servicii sunt asigurate de o echipa calificata, coordonata profesionist si inteligent, si  vin in intampinarea nevoilor tale. Ne adaptam programului tau.
Costurile sunt stabilite in functie de mai multe variabile, in interesul clientilor, pe care ii asteptam mereu sa revina.
Tratam responsabil fiecare client in parte.
Va invitam sa ne contactati de Luni pana Duminica, in intervalul orar 07-22!

Tel: 0759.387.417

WA: 0759387417

 e-mail: transsmobilasibajaje@gmail.com