Vezi pagina

 
Oferta noastra presupune coordonarea si executia intregului proces de mutare a locuintelor de catre echipa noastra, fara nici un efort din partea dvs
Pentru serviciul de mutari mobila, alegerea unui partener eficient, gata sa raspunda cu succes tuturor exigentelor in materie de calitate, siguranta, promptitudine si pret foarte mic, este esentiala in ceea ce priveste strategia de afaceri a oricarei firme
 Echipa de profesionisti va avea mare grija ca mobilierul dumneavoastra sa ajunga intr-o stare perfecta la destinatie, fara lovituri sau zgarieturi, deci personalul va asigura executarea impecabila a serviciului de transport mobila.
Dispunem de personal calificat pentru demontarea/montarea si manipularea mobilierului.
Alege! Daca ai nevoie sa transporti, noi iti oferim autoutilitare/dube de volume diferite, intre 11 si  30 mc.
Daca apreciati valoarea obiectelor voastre, nu ezitati sa apelati la firma specializata in acest domeniu. Suntem total transparenti in privinta pretului. La noi nu vor exista „lucrari ascunse”
Specialistii nostri  in domeniu vor avea mare grija ca mobilierul dumneavoastra sa ajunga intact la destinatie, fara lovituri sau zgarieturi.
 Tinem foarte mult la calitatea serviciilor ireprosabile care, inevitabil, conduc la progresul societatii noastre.
 Suntem constienti de consecinta unui serviciu de transport esuat, de aceea, tratam responsabil fiecare mutare in parte, indiferent de gradul de complexitate.
Realizarile noastre de pana acum ne-au propulsat in topul increderii dvs.
 
Ce asiguram?
  • Transport mobilier, electrocasnice si bagaje in Bucuresti si in tara;
  • Mutari sedii firme;
  • Mutari/evacuare mobilier din locuinte;
  • Transport pentru diverse obiecte fragile, precum tablouri, plante ornamentale, instrumente muzicale etc.;
  • Servicii conexe: incarcat-descarcat bagaje/mobilier, demontare-montare mobilier cu tamplari calificati, racordarea masinii de spalat sau prinderea corpurilor suspendate;
  • Evacuare moloz si alte deseuri;
  • Depozitare bunuri in spatii amenajate si supravegheate.
Aceste servicii sunt asigurate de o echipa calificata, coordonata profesionist si inteligent, si  vin in intampinarea nevoilor tale. Ne adaptam programului tau.
Costurile sunt stabilite in functie de mai multe variabile, in interesul clientilor, pe care ii asteptam mereu sa revina.
Tratam responsabil fiecare client in parte.
Va invitam sa ne contactati de Luni pana Duminica, in intervalul orar 07-22!