Relocari mobila

Relocam mobila cu echipe de profesionisti. Daca ești în căutarea unei firme de relocari parțiale sau totale, suntem aici pentru a va ajuta
 
Pentru relocarea sediilor de firma, avem oferte speciale cu privire la demontare/montarea mobilierului.
 
Ne deplasam la fata locului pentru o evaluare corecta și stabilirea unui preț în funcție de volum, cât și de modalitatea de plata. ( cash sau cu OP)
 
 
Serviciul de relocare mobila presupune mutarea de la A-Z, fără implicarea vreunui efort fizic din partea clientului. Organizarea proprie are la baza miile de acțiuni similare finalizate cu succes.
 
Contractul încheiat cu Beneficiarul privind relocarea mobilierului, asigura garantarea în totalitate a bunurilor relocati.
Echipele noastre de profesionisti vor reloca cu atenție orice tip de mobilier și vor proteja foarte bine obiectele fragile.
 
Suntem adepții lucrurilor bine făcute și mizam foarte mult pe recomandările clienților mulțumiți de serviciile noastre de relocare.
 
Furnizam servicii de calitate clienților noștri, la preturi mici în raport cu calitatea relocarii. Eficientizam activitatea prin profesionalism și utilizarea rațională a timpului de lucru.
 
Apelati cu încredere la firma noastră de relocari mobila și nu veți fi dezamăgit de alegerea făcută.
 
Relocari în București și în tara cu dube și camioane special dotate.