Mutari sedii firme Bucuresti si in tara

Suna acum sau trimite e-mail

Exemplu: un pat de 200/160, un frigider 200/80, o canapea 3 locuri...20 saci haine....

Serviciul de mutari sedii firme al companiei noastre se situeaza la nivel de profesionisti. Mutarea unui sediu de firma necesita multa experienta si profesionalism; Oferta firmei noastre privind mutare sedii firma este flexibila intotdeauna pe placul clientului.

Preturi privind serviciul de mutari sedii firme

Im mod normal, pretul privind mutarea unui sediu de firma, se negociaza in functie de urmatoarele aspecte:

  1. Volumul de mobila supus mutarii
  2. Tipul de serviciu solicitat;
  3. Distanta dintre locatii;
  4. Existenta/inexistenta locurilor de parcare;
  5. Existenta/inexistenta lifturilor;
  6. Etajele locatiilor

Model cerere privind serviciile de mutari sedii firme

”Buna ziua! Ma numesc….si reprezint firma SC…. La data de … intentionam sa mutam sediul din punctul A, etaj… in punctul B…, etaj… Lista de mobila si bunuri este urmatoarea… La ambele locatii exista/nu exista locuri de parcare si exista/nu exista lifturi de marfa. Solicitam oferta privind sevicii de demontare, infoliere, manipulare, transport si remontare”

Contractul privind serviciile de mutare sediu firma

Contractul de prestari servicii privind serviciile de mutare sediu firma, se intocmeste de catre Transportator. Clauzele contractuale sunt aduse la cunostinta Beneficiarului. Beneficiarul are dreptul sa modifice clauzele contractuale si sa le aduca la cunostinta Transportatorului. Dupa ce partile se inteleg cu privire la clauze, contractul se semneaza si are valoare juridica.

Parerea clientilor care au mutat sediu de firma cu noi

C. D.

Am apelat la transportmobilasibagaje.ro pentru a muta sediu de firma din Bucuresti in Ilfov. Pretul l-am primit rapid pe e-mail. Echipa trimisa de firma pentru a efectua mutarea propiu-zisa, a fost formata numai din profesionisti. Echipa a demontat cu grija absolut toate piesele de mobilier si le-au infoliat. Relocarea sediului de firma cu 66 angajati s-a efectuat in 10 ore. Nu a fost nevoie sa intrerupem activitatea deoarece serviciile s-au efectuat in weekend. Recomand cu drag si acord 5 stele!

V.H

Baietii care ne-au ajutat cu mutarea sediului de firma, in Constanta, au fost profesionisti cu adevarat. Acestia au fost capabili sa intervina chiar si mutarea Tehnicii de calcul. Cu profesionalism au lucrat si cu profesionalism au incheiat lucrarea. Recomand firma tuturor cunostintelor mele, dar si intregii tari. Merita sa apelati la serviciile firmei transportmobilasibagaje.ro. Eu am apelat si am fost multumit!”

C.T.

Romania avea nevoie de o firma ca transportmobilasibagaje.ro. In mod profesionit isi indeplinesc atributiile de serviciu. Incepand de la demontarea mobilei si terminand cu remontarea acesteia, echipa de la transportmobilasibagaje.ro se ocupa de tot. Maniuleaza cu atentie, demonteaza si remonteaza cu grija. Totul ramane in urma lor asa cum isi doreste orice client”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *