Transport mobila si bagaje -0759387417. Preturi mici
Search for:

Lasati greutatile sa apese cu putere pe umerii nostri. Vom prelua orice greutate de mobila sau alte lucruri domestice, si le vom transporta in conditii de siguranta la noua dumneavoastra locuinta.

Greutatile mari care pot fi carate cu mainile de catre echipele noastre, variaza intre 1 -250 kg, in functie si de spatiul de manevra, cat si de dispozitivele disponibile de prindere.

Nu putem sta nepasatori nici in fata unor greutati mai mari de 250 kg; acestea vor fi preluate din casa, cu ajutorul liftului exterior, aflat in dotarea companiei noastre de mutari.

Ca orice firma care se respecta, avem in dotare multiple sisteme de ridicare, pana la o inaltime de 30m. Si autocamioanele noastre sunt dotate cu lift hidraului, pemitand ridicarea unor greutati de 750 kg.

La fel de abili suntem si cand vine vorba de mutarea unor electrocasnice dintr-un restaurant. Mutam cu succes orice solicita clientul interesat de serviciile companiei noastre.

Nu lasa greutatile sa apese pe umerii tai. Angajeaza o firma de mutari performanta si lasa totul in grija acestora. Ne asumam intreaga responsabilitate cu privire la un serviciu de mutare sigur si fatra batai de cap.

1
SCRIE-NE PE WHATSAPP
Powered by
SUNA