Firma de mutari Bucuresti

Esti in cautarea unei firme de mutari in Bucuresti si nu stii la cine sa apelezi? Siteul www.transportmobilasibagaje.ro pune la dispozitia tuturor clientilor interesati de servicii de mutare mobila, birouri, arhiva, canapele, frigidere, debarasari mobila veche, mai multe dube si camioane echipate corespunzator pentru fiecare tip de serviciu in parte.

Raportul calitate-pret oferit de transportmobilasibagaje.ro reflecta realitatea serviciilor prestate. La aceasta firma nu exista costuri ascunse. Preturile se negociaza in prealabil si sunt respectate intelegerile scrise sau verbale avute cu clientii.

Firma noastra de transport mobila in Bucuresti este propietara mai multor dube si camioane de diferite cubaje, astfel, orice mutare fiind posibila intr-o singura zi sau intr-un singur transport. Echipele de manipulanti si montatori mobila implicate in actiunea de mutare sunt experimentate in acest domeniu, incat vor aborda usor orice comanda venita din partea clientului.

Piesele mari de mobilier supuse mutarii sau debarasarii, vor fi demontate de echipele noastre si vor fi protejate cu materiale de protectie corespunzatoare. Cat priveste transportul mobilei de la o locatie la alta, masina va fi condusa cu atentie pentru a evita socurile si efectarea mobilei si a bunurilor.

Nu mai sta pe ganduri si suna la 0759387417 sau trimite e-mail la transs.mobilasibagaje@gmail.com.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1
SCRIE-NE PE WHATSAPP
Powered by
Call Now ButtonSUNA