TESTIMONIALE

preloader-image

Colaborare excelenta!

Am beneficiat de cele mai bune servicii de mutari de pana in prezent. Echipa prezenta la fata locului a demontat toata mobila, a infoliat-o, a manipulat-o cu foarte mare atentie. Apoi, ca niste adevarati profesionisti, au transportat-o cu grija in noua locatie, unde au descarcat-o si au remontat-o, asa cum se cuvine. Recomand cu mare drag echipa dar si conducerea firmei, cu care am comunicat usor, intr-un mod extrem de profesionist!

Bogdan

Manager GENERAL

Colaborare excelenta! Calitate

Am colaborat excelent cu aceasta firma. Echipa a fost la nivelul asteptarilor noastre. Eu si sotul meu nu ne-am asteptat initial la atata profesionalism. Ajutorul de nadejde oferit de aceasta firma de mutari, are rezonante profunde in mintea noastra fragezita de atatea esecuri cu alte firme de mutari. Recomandam cu drag serviciile oferite de compania de mutari www.transportmobilasibagaje.ro. Solutia eficienta pentru o mutare sigura!

 

Maria Istrate

Contabil

Calitate si Profesionalism

Excelenta colaborare! Profesionisti, desavarsiti.

Recomand

Julian

Calitate, Profesionalism, Receptivitate

Am programat telefonic iar masina a sosit la ora exacta. Baietii de treaba nu au comentat cand au urcat canapeaua 10 etaje pe scari. Raport calitate pret imbatabil. Ii recomand!

Sebastian Iacata

Calitate excelenta

Desi am contactat firma foarte din scurt, au raspuns foarte prompt. Servicul prestat a fost de o calitate excelenta. Mobilierul a fost transportat super curat, fiind impachetat de firma. Sintetizand in cateva cuvinte: servicii de super calitate.

Ovidiu Dan Dogioiu

Calitate, Profesionalism, Receptivitate

Am transportat si am montat un dormitor cu aceasta firma. Atat transportul cat si montajul au fost efectuate in mod profesionist. Pretul pentru serviciile de transport mobila au fost mai mult decat ok. La fel si pretul pentru serviciul de montaj mobila.

Anton Mihaescu

Profesionalism

Punctualitate, manipulare atenta, comunicare excelenta, deschidere la negociere, intr-un cuvant: profesionalism

Stere Bajdechi

5 stele mari

Am fost multumiti de serviciile acestei firme de transport-mutari. De la noi, 5 stele mari.

Recomandam si altora aceasta echipa minunata.

David Ionescu

Seriozitate

Recomand cu incredere aceasta firma! Merita 5 stele.

Elinor Danusia Popescu

De la Bucuresti la Iasi

Am transportat marfa de la Bucuresti la Iasi cu aceasta firma.

Am fost multumiti de servicii.

Vasile Atudorei

Bucuresti – Arad

Astazi am mutat mobila din 4 camere cu aceasta firma, de la Bucuresti in Arad.

Am fost foarte multumiti! Vom mai apela cu siguranta.

Sorin Andrei

E-mail: transs.mobilasibagaje@gmail.com

MODEL CERERE OFERTA

Buna ziua, numele eu este....doresc sa mut 20 saci de haine, o canapea cu 3 locuri si un dulap cu 3 usi, din zona Unirea pana in Pipera. La unirea etajul este 3 si nu avem lift, iar la Pipera lucrurile vor fi depozitate la parter. Solicitam si servicii de demontare si remontare. De asemenea, solicitam servicii de infoliere. Mutarea trebuie sa se efectueaze la data de ....Solicit estimare de pret. Multumesc.

1
SCRIE-NE PE WHATSAPP
Powered by
Call Now ButtonSUNA