Transport mobila si bagaje -0759387417. Preturi mici
Search for:

AI MOBILA VECHE DE ARUNCAT?

Suna acum pentru estimare de cost gratuita. Povesteste-ne ce vrei sa arunci de prin casa si noi va comunicam pretul pe loc. ESTIMARE DE COST este gratuita si nu obliga cu nimic clientul fata de noi! Este important sa cunoastem numarul pieselor de mobilier supuse debarasarii, cat si etajele locuintei, avand in vedere faptul ca majoritatea pieselor de mobilier nu incape in lift.

VREI SA ARUNCI CANAPEUA?

Daca vrei sa scapi de canapeaua veche, apeleaza-ne telefonic sau pe whatsapp, si iti vom oferi cel mai bun pret pentru debarasarea canapelei vechi! Haideti sa reciclam impreuna!

VREI SA ARUNCI SALTEAUA?

Noi suntem solutia si pentru debarasarea saltelelor vechi. Suna-ne pentru a estima impreuna pretul serviciului de debarasare saltele. In functie de zona, etaj, existenta/inexistenta lift, calculam pretul.

VREI SA ARUNCI PATUL VECHI?

Acum e simplu. Trebuie doar sa ne contactezi si in max. 24 ore ridicam patul chiar din locuinta ta, asa cum iri doresti. Patul vechi v-a deveni o amintire. Echipa noastra se ocupa de tot: demontare, manipulare, transport la groapa de gunoi.

VREI SA ARUNCI ELECTOCASNICELE VECHI?

Apeleaza-ne cu incredere. Noi ridicam totul din casa, indiferent de etaj si indiferent daca manipularea se face pe scari sau cu liftul. Pretul il stabilim telefonic, impreuna cu clientul interesat.

  • Impreuna vom gasi cele mai bune solutii cu privire la serviciile de debarasare mobila veche in Bucuresti. Suntem adeptii preturilor mici, urmarind profitul din volumul mare de lucru. Posibilitatea reducerii de pret in privinta debarasarii mobilei vechi, este data de situatia in care clientul propune debarasarea mobilei ”stil”. In acest sens, firma noastra poate ridica mobila veche, gratis, urmand sa o valorifice la un centru de colectare specifica, pentru obtinerea de profit. ”Mobila stil” nu insemna mobila veche furniruita sau din lemn de brad/tei.
  • Clientii interesati de debarasarea mobilei vechi, trebuie sa stie ca firma noastra ridica mobila, contracost. Nu colectam mobila veche, asa cum unele Primarii o fac in virtutea programelor europene sau in virtutea contributivitatii cetateanului. Noi suntem FIRMA PARTICULARA cu angajati care ridica salarii.

PROGRAM DE LUCRU

  • Programul de lucru al firmei noastre de debarasare mobila veche, este de Luni pana Duminica, incepand cu ora 8.00 si terinand cu ultimul client. Prin program de lucru se intelege intervalul in care putem prelua si onora comenzi in limita timpului disponibil

CONTACT

TEL: 0759387417E-MAIL: transs.mobilasibagaje@gmail.com
WHATSAPP: 0759387417
1
SCRIE-NE PE WHATSAPP
Powered by
SUNA