Transport mobila si bagaje -0759387417. Preturi mici
Search for:

Tinem foarte mult la calitatea serviciilor de mutari oferite de compania noastra. Mobila transportata cu noi, nu a avut niciodata de suferit, de-a lungul intregii noastre cariere. Problemele minore aparute, le-am rezolvat pe loc cu succes.

Asezatul mobilei in autocamioane, face parte din strategia noastra – specifica domeniului de activitate, astfel, toate piesele de mobilier vor beneficia de protectie maxima, pe toata durata transportului dar si a manipularii.

Urcam mobila la etaj, pe scari sau cu liftul, in functie de spatiile de manevra existente. In orice situatie, mobila si peretii liftului sau ai casei scarii, nu vor intra in contact major. Mobila manipulata de echipele noastre, se va rezema usor de peretii liftului sau ai casei scarii, daca situatia impune acest fapt.

In nicio situatie, mobila nu se va transporta neprotejata cu folie cu bule, decat daca beneficiarul lucrarii isi asuma aceasta responsabilitate. Aici facem precizarea faptului ca, costurile de infoliere din partea companiei noastre, vor face obiectul unui deviz separat de restul negocierii. Ne asumam un transport de mobila sigur.

1
SCRIE-NE PE WHATSAPP
Powered by
SUNA